美國cdc數據:疫苗計劃啟動後四十歲以下人口死亡數據比未接種前更高

394 回覆
85 Like 96 Dislike
師兄我誠心請教你我提出嚟嘅數據出咗乜嘢問題你唔好講啲唔講啲咁
事實係無端端死多左年輕人
年年大把人搭車吸毒坐飛機

Remember, no refund

因為老年人口死先都死咗 之後咪無咁多人死
到之後點解年輕人死多d 因為主要都係年輕人感染
個base大d 自然死既人多d
應該要比較有打針同冇打針嘅死亡率,而唔係兩樣同時發生嘅野(開始疫苗接種&40歲以下死亡率上升)講到一定有因果關係

年青人死亡率高可以係係因係無接種疫苗而死
樓主連correlation都無

其實journal可能有
sorly撳慣咗
幫手搵下

搵到就有真相
班友就係咁

老人家死曬咁呢啲乜嘢嚟㗎???
Trump 推個Operation Warpspeed 加速個疫苗計劃

okay,你assume 40歲樓下多反苗唔打針所以出事,咁即係40歲樓上比較願意打,數據講到明嗰陣時已經一半人口有兩針

咁點解返老人家咁多打針一樣死好撚多人???

即係支針冇撚用???
所以咪講得出飲水會死呢啲戇鳩嘢

詭變就當技術性擊倒
其實係要比較死亡率而唔係人數。
1. 感染愈多人,愈多人死唔出奇。
2. 時間愈耐,愈多人感染,就愈多人死。
呢段時期
無任何因素令44歲以下既人死亡率高左
只有接種疫苗
如果單睇44歲以下接種疫苗數字
係有強烈正關係
數字夠既甚至可以計出接種疫苗同死亡之間既時滯係多少
唔洗同佢地討論架啦
佢地岩晒打左針既錯晒
諗起中國三峽大壩萬年一遇>千年一遇>.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞