美國cdc數據:疫苗計劃啟動後四十歲以下人口死亡數據比未接種前更高

394 回覆
85 Like 96 Dislike
1.死人入面計20%打左一針
2.booster幾個月後開始無咩作用 類似過期
我幫樓豬答,你冇原始數據,唔可信
你冷靜少少唔好係咪都幻想左人地講野都係攻擊你先啦
你唔好以為講完一堆common野出黎得你知人地唔知先得嫁2023年了..玩左3年喇有邊個唔知spike protein咩黎
咁base on你quote既2021年1月既新聞指出19病都會引起心肌炎,但我想再知多少少佢原理係點引發心肌炎見你source入面唔見有解釋到喎,好似介紹心肌炎病徵多過研究個因果關係,然後標題打一句Covid-19 high risk than vax差補多句trust me bro。係咪我都可以磚家口吻”初步數據顯示無直接因果關係”

就假設當你0岩,19會導致心肌炎,打針又導致心肌炎,打完一樣會死…又返去果個問題咁打黎做乜9
另外我唔係無support係估唔到咁常識既野要搵俾你

https://youtu.be/-OgEdtu_KWw

Btw今時今日興叫長新冠嫁喇反正乜九野懶晒落長新冠就ok啦
你勁咁都俾你諗到真係天才。
又黎大比數佔比解說,果然天才諗野思維同正常人唔同層次難怪我一早block左你,唔reply都唔知天才既存在。
仲可以吹到有下降趨勢

或者換個角度睇,相信到今時今日vax既分母人數都唔會點大變,同樣unvax都係,唔打既人就點都唔會打,會打既人都係追針打既人。
咁假設vax總人數不變..但每日都有佔比重既vax死者(包括4、5既人)..咁隨時間過去好快就追到個總人數喎仲要而家omicron流感化都搞到咁。我反而係睇到上升趨勢喎,同unvax果班有咩分別?乜唔係愈打得多針愈唔會有人死咩定只防重症不防死亡?

又係果個問題,同unvax無分別咁做咩要我打?
你假設咗冇打針嘅人入面,唔會愈來愈多人死?
咪答左你一樣囉天才
咁vax同unvax都一樣進度咁死人法,咁仲vax黎做乜
所以你所講既vax人數多所以死人多係正常情況,代表枝針高效咪唔成立囉醒目仔

你係咪黎搞笑你不如諗諗過往的vax原意係用黎做乜。
我見識淺薄,我剩係知主要用黎防感染。
原來你見解既疫苗作用主要係用黎加大個vax base到開始死多左vax人後就可解說因為vax人多從而死亡人數都多
算啦 唔好再同呢個人哂時間
總之唔啱佢narrative總會揾到位挑剔去入你
話個study 2021年做所以唔可靠喎 唔講以為支BNT變咗第二支針
小學有教%架喎
有腦都知得少數人未打 都佔40% deaths
可想而之個分母細咁多 個mortality係大幾多%
唔好咁啦,大家公開討論有咩所謂唔係話你quote既野唔可靠,係想問你有無再update d既資料參考0者
討論就係大疑大進 小疑小進嫁啦
你話BNT版本無變過,咁呢點我又認同你喎I can’t fucking agree with you more.
所以我咪一直疑惑omicron流感化既出現,點解仲要用呢隻version 1既針去應付唔同既新version出晒研究報告話無用喎,但叫人去booster 1..2..3?
而家又話二價面世喇但已進化到XBB..唔知過一排又點喇
你係咪會用十幾年前既電腦走去裝window11果班人同一思維

off topic 你現實做人係咪好辛苦嫁成日都覺得對方都係陷害你咁
Relax下啦come on bro
It's over

Fake Western Blots Submitted by Pfizer to Several Regulatory Agencies.
https://sashalatypova.substack.com/p/fake-western-blots-submitted-by-pfizer

We Now Have Key Evidence Pfizer Committed Fraud
https://amidwesterndoctor.substack.com/p/we-now-have-definitive-proof-pfizer
睇黎你仲留左係個死遁環
唔明我質疑咩

以你邏輯諗,咁我用非洲剛果數據黎睇
佢地unvax仲多人喎,而死既人佔比又好少喎咁係咪可以理解unvax有利對抗疫情?

咁該你認真睇下人地問咩
The advertised protein is not being produced.

•Pfizer likely deliberately doctored their western blots to imply that it was.

話佢假因為Western Blot 條lane太直

人地個d都好直呀
https://www.cellsignal.co.uk/products/primary-antibodies/bip-antibody/3183

如果根本無spike protein 咁更加唔應該會有side effect

無論Pfizer定Moderna 都無辦法將spike protein控制係""appropriate or safe state" 但是Pfizer交左假既Western blots reports
班教徒唔會睇嫁多個機會知多d野都唔要。
因為唔敢面對一切打擊佢地信仰既質疑訊息。由其係都已經洗濕左個頭,唔理喇
用一年時間唔夠去研發到面世,都估到咩質素啦。

唔好俾我批死,又話fake news、唔係主流無參考價值、併褔奇無FDA無CDC認證唔信
質疑19苗既都係科學盲

篇文出左唔夠一日 作者仍然回覆緊comment 你有質疑既歡迎直接問佢
https://amidwesterndoctor.substack.com/p/we-now-have-definitive-proof-pfizer/comment/11798669
補充埋 "The advertised protein is not being produced." 既意思係應該出現既spike protein無出現到 唔應該出現既就出現左 篇文入邊有一段解釋唔同protein組合
坐等學野
但咁樣應該疫苗唔會對alpha beta咁有效
除非成個trial都造假

有不知名protein嗰度真係要做tissue cell culture整個proteome先會知

佢篇文話乜RNA sequence length都有 其實更推翻緊一啲人話”mRNA唔會消失” 條mRNA根本唔係極stable 所以有fragment

至於篇文話無detect到RNA length係match spike protein 其實都可以係條Poly(A) tail唔同咗length架喎
無理由無做到RNAseq
呢度既人連hypothesis testing,significant level都唔知係乜,你仲講咁深既concept ,咁做只係對牛彈琴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞