17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
如果宜家都no offer
約個prof見 sd cv 會唔會大d機會有n手飯

已經遲左人一年 唔想又遲多年
Applied sociology offer god
任何一個UGC OFFER GOD
有無巴絲打都係一樣報左cityu bu SocWok 到依家7月都無interview
有無巴絲打都係一樣報左cityu bu SocWok 到依家7月都無interview

連interview都無
極大機會係唔受你玩
BU CS N手飯

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
小弟仲有報city year1 個Applied Social Science
希望呢個有offer
有冇ppp tg group

同求!!
頭先Beng打黎叫我交錢 有冇巴打有同樣情況?
Applied sociology offer god
city im god
求interview
city im god
求interview

同求
有冇ppp tg group

同求!!

Push
今日咁靜既
有冇人今日收到applied sociology/ais啊?
今日咁靜既
有冇人今日收到applied sociology/ais啊?

因為冇人收到
N手飯係咪等reg day過先開始有?
今日咁靜既

因為冇人收到

因為滿左位囉
今日咁靜既

因為冇人收到

因為滿左位囉

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
小弟仲有報city year1 個Applied Social Science
希望呢個有offer

我都有報呢科,巴打有無收到咩風係關於呢科? 同埋介唔介意講係咩gpa?
有無人知city幾時reg day
有無人知city幾時reg day

1/8
科科唔同(好似)
又就黎5點
thanks前幾頁教我寫cv的各位呀~
但我發現讀asso 期間冇活動, 所以都唔知有咩好寫,
可能就唔up cv 了
我位巴絲加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞