17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Cityu offer god

In左啦

冇派到offer比你? 我下星期in

佢打左比我問我仲要唔要 叫我補交成績表
我諗應該下星期收既會出offer掛

巴打佢叫你補完成績表之後就出offer比你?

Cgpa幾多?

冇派到offer比你? 我下星期in

Cgpa幾多?

我識人3.0有chp offer
我想讀im啊
聽日見啦city ais offer god

Cgpa幾多?

應該重interview? 可吾可以講下interview問題

Cgpa幾多?

應該重interview? 可吾可以講下interview問題

無得估 佢係根據你份personal statement去問 問得好detail 用英文 所以你要好記得自己寫左咩同點解會咁寫
我個陣in d人真係做足功課 可以講到好多病既名 病徵 預防方法 個d人我識既in完兩星期就有offer

Cgpa幾多?

Cgpa幾多?

Cgpa幾多?

無得估 佢係根據你份personal statement去問 問得好detail 用英文 所以你要好記得自己寫左咩同點解會咁寫
我個陣in d人真係做足功課 可以講到好多病既名 病徵 預防方法 個d人我識既in完兩星期就有offer

咁抵佢有offer啦
[quote]想問 過咗reg day 係咪就會派n 手飯? 因為d人 hold 住咗個 offer ?

代frd 求offer
Gpa god
Offer god
Ielts god
Late assessment 求平安
Applied sociology ais offer god
求下你我唔想去edu啊
有冇人HKU收到用黎login portal啲username pw

星期五晚收到啦 大約11點果時

經Email收到?
Applied sociology ais offer god
求下你我唔想去edu啊

請問巴打收到edu 咩科 幾時in同收到??
求下你我唔想去edu啊

as ais
望下我好冇
Offer God
EdUHK
求下你我唔想去edu啊

as ais
望下我好冇

比次機會
Edu offer god
cityu offer god
求下你我唔想去edu啊

as ais
望下我好冇

比次機會

巴打
ppp下星期肯派未屌你老母
有冇人HKU收到用黎login portal啲username pw

星期五晚收到啦 大約11點果時

經Email收到?

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞