17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
跪求CU engine n手飯阿
Cityu surveying offer god
想統計下有幾多巴打ppp waiting list
waiting左兩個月

City im interview and offer god
City im interview and offer god
Cityu offer god
waiting左兩個月

Politics waiting list
waiting左兩個月

Hku nursing offer god
收到cuhk問我會唔會take佢地個offer
叫我up cgpa話要睇完先決定到
想問係咪有機
Cityu polyu surveying offer god

你地waiting list 定under review?
想問係咪有機

咩科?咁樣打得比你應該有機
想問係咪有機

乞食 community health practice
佢話要睇完成績表再決定出唔出比我
好驚空歡喜一場
想問係咪有機

好驚空歡喜一場

想問係咪有機

好驚空歡喜一場

打完比你之後真係收左你?
Poly offer god
AIS
Offer god
AIS

文科仔到底會唔會有機 真係好想知
社科都派到3.3

真係架?! 你幾時問架?
希望派得到文科低GPA 啦

你咁都信 單係拉登都差唔多2,30條友求緊
有無咁多位呀

3.3x先有offer

你好似好肯定過3.3就有咁~哈哈哈,點解咁睇好?
洗唔洗有ielts 0個D?

80個位,好多人放offer

但都好多人要左AIS OFFER 喎

講完你又唔信 就咪問咪呻啦

自己又唔打去department問

前面咪講過19號先dead完一輪

你想成日部門剩係派Offer 唔做其他工作

打過去問啦 問我係乜野status 答左佢under review之後就話繼續等 冇講過話仲有好多offer 仲有幾多round未出
AIS

社科都派到3.3

Social science都仲要睇咩科啊
冇追一排
bom 巴打有冇消息
AIS

社科都派到3.3

Social science都仲要睇咩科啊

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞