17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實收到電話問你仲考唔考慮其實係咪好大程度等於會收你?

你邊科收到

cu chp

你有冇收到public health interview?

你之前有冇in過chp??

In左啦
等offer等到就精神崩潰
Poly u offer god

你邊科收到

cu chp

In左啦

冇派到offer比你? 我下星期in
今年non jupus好難玩

Poly 神
得想問一下 如果我meet到gpa 個requirement 但ielts overall同其他都meet到 係speaking差0.5 (touchwood)會唔會都可求下情 利申等緊放ielts
收到cuhk問我會唔會take佢地個offer
叫我up cgpa話要睇完先決定到
想問係咪有機

咩科?咁樣打得比你應該有機

乞食 community health practice
佢話要睇完成績表再決定出唔出比我
好驚空歡喜一場

打完比你之後真係收左你?

chp 個邊係用2字頭定私人電話打比你?
得想問一下 如果我meet到gpa 個requirement 但ielts overall同其他都meet到 係speaking差0.5 (touchwood)會唔會都可求下情 利申等緊放ielts

有冇聽過人有咁上下經歷
有冇人HKU收到用黎login portal啲username pw

你邊科收到

cu chp

In左啦

佢打左比我問我仲要唔要 叫我補交成績表
我諗應該下星期收既會出offer掛
收到cuhk問我會唔會take佢地個offer
叫我up cgpa話要睇完先決定到
想問係咪有機

咩科?咁樣打得比你應該有機

乞食 community health practice
佢話要睇完成績表再決定出唔出比我
好驚空歡喜一場

打完比你之後真係收左你?

chp 個邊係用2字頭定私人電話打比你?

Admission office個電話 39字頭
Cityu offer god 真心求你啊
比個offer黎

有冇聽過人有咁上下經歷

我同你情況一樣 又係等緊成績不過驚炒speaking

有冇聽過人有咁上下經歷

我同你情況一樣 又係等緊成績不過驚炒speaking

黑到爆 原本考我果個冇番 叫左人代。佢好似唔耐煩咁 我有6.5夠了

你邊科收到

cu chp

In左啦

cu chp

In左啦

深夜一拜city im god
遲左accept offer 係咪玩完?
offer god
Gpa god
Ielts god

In左啦

巴打佢叫你補完成績表之後就出offer比你?
Poly EE 派左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞