17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
edu ges係咪出晒?6月同7月in既人有冇收到

打去office 問下

打去office 問下

成個月了 冇收到

Failed 灰到/ \都打錯

知唔知呢科往幾年收開幾多分
利申 Ive 社科 3.34

ive 社科其實應該無機,無聽過有人可以上返ugc

唔係掛

N展同電聽得多,ive社科真係未聽過上到ugc

n展 it building 無了

va類都有 但睇作品面試多過Gpa

完了 要做野了

如果宜家都no offer
約個prof見 sd cv 會唔會大d機會有n手飯

已經遲左人一年 唔想又遲多年

冇撚用 prof唔會見你

真心
我想問cityu cem 同 polyu civil/ bem派曬未架

Cityu CEM asso CGPA3.40
到呢加仲係乜都無
好後悔無報到水泡

真心

係,咁多人報個個都見佢R OFFER咪大獲,第2就係要緊守公平原則,你咁樣R法係對其他人唔公平
我想問cityu cem 同 polyu civil/ bem派曬未架

到呢加仲係乜都無
好後悔無報到水泡

衰係太有自信,CITY報5科-10科係常識黎

到呢加仲係乜都無
好後悔無報到水泡

好後悔
對其他科又無乜興趣
CityU Offer God
PolyU Offer God

到呢加仲係乜都無
好後悔無報到水泡

好後悔
對其他科又無乜興趣

今年冇就下年報多D啦
Poly 通常幾點會出offer?

依家直接打電話confirm左先
Offer god
有冇人報過/報左/入左 CITY既 1201 Department of Architecture and Civil Engineering (options: BEng Architectural Engineering, BEng Civil Engineering, BSc Surveying)
YEAR1 ENTRY
Applied sociology offer god

到呢加仲係乜都無
好後悔無報到水泡

poly civil大把poly hd 最後一sem過2.95(condition cut off)都無
大把ive 最後升返上3.5 (都係condition cut off)以上都無
poly civil真係比上年數據玩死
今天poly hd多人到自己poly都收唔晒

依家直接打電話confirm左先

佢之前打過比我

巴打gpa幾多?有冇full cert?

好早前收到balss 定最近收到架?

上上星期五收到電話 上星期四出offer

啱啱quit左 會有位

究竟我打唔打電話去問下好

但你地放balss既1定2?

我擺first choice架
其實我好想入Poly BAESP 但我知我gpa太低根本無可能 上年我cc programme leader寫咗推薦信畀我 eng dept聯絡過佢之後又無咗件事

我都1st choice好想入balss

巴打gpa幾多?有冇full cert?

3.42 冇full cert
你呢?
有冇ppp tg group

同求!!

Push

push
有冇巴絲搞個ppp tg group

快開

Push

Push 求ppp好心巴打

無人識
So9sad
求City cm offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞