17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
thanks前幾頁教我寫cv的各位呀~
但我發現讀asso 期間冇活動, 所以都唔知有咩好寫,
可能就唔up cv 了

e家up都無用啦 waiting list條次序 應該排好左
各位巴絲加油
想問下有冇巴打係poly me/paed?
瘋狂拜applied sociology
瘋狂拜applied sociology

加一
engine asso 3.0倒 仲大唔大機
已經報左好多科
多謝PPP offer god
我冇拜你都關照我

唉無希望啦
ppp offer god
EDU ges offer god
有無巴絲打都係一樣報左cityu bu SocWok 到依家7月都無interview

連interview都無
極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
小弟仲有報city year1 個Applied Social Science
希望呢個有offer

我都有報呢科,巴打有無收到咩風係關於呢科? 同埋介唔介意講係咩gpa?

聽人講過話啲year1科多數都等埋jupas個邊先放位
Applied sociology比次機會小弟
有無巴絲打都係一樣報左cityu bu SocWok 到依家7月都無interview

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
小弟仲有報city year1 個Applied Social Science
希望呢個有offer

我都有報呢科,巴打有無收到咩風係關於呢科? 同埋介唔介意講係咩gpa?

edu ges係咪出晒?6月同7月in既人有冇收到

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
希望呢個有offer

同埋呢科好似得20幾個位?
我見人POLY COMPUTING 3.09 同3.28 都有OFFER

我CGPA 3.46都未有

係咪可以打去office 問下??

巴打咩cc

IVE

poly computing 二手飯原來派左喇咩

岩岩打去問佢話已經派哂OFFER

可能會有人REJECT
我見人POLY COMPUTING 3.09 同3.28 都有OFFER

我CGPA 3.46都未有

係咪可以打去office 問下??

巴打咩cc

IVE

poly computing 二手飯原來派左喇咩

岩岩打去問佢話已經派哂OFFER

可能會有人REJECT

如果jupas有人reject 係咪都唔關non jupas事?
AIS
AIS

又一日
放左poly balss 接實喇!

好早前收到balss 定最近收到架?

上上星期五收到電話 上星期四出offer

啱啱quit左 會有位

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
希望呢個有offer

[member]太空[\member]

極大機會係唔受你玩

咁就玩完啦
希望呢個有offer

Failed 灰到/ \都打錯
AIS

又一日

咁就玩完啦
希望呢個有offer

Failed 灰到/ \都打錯

知唔知呢科往幾年收開幾多分
利申 Ive 社科 3.34
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞