17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
CU engine yr1 entry
其實由頭到尾有冇派過yr1?
HKU 6901 science yr 3 direct offer 有冇人知派左未?

派晒啦一早
HKU 6901 science yr 3 direct offer 有冇人知派左未?

派晒啦一早

想問知唔知幾時派嫁?
City offer god

under review 你呢?

呢兩樣有咩分別架?
city會轉waiting list?

據我所知冇人轉左status

我都係under review

話說你地記唔記得邊個in你地 諗緊無offer關唔關interviewer事😞

打多左

話唔關都冇人信

聽師兄姐講女人in既話有排都無offer
Cityu offer god please
Ais ppp god
Give me an offer plz
IM god
唔係想曬命,不過有冇人同我一樣有種收到Offer後的空虛感。
兩年前斷腳入左一科唔知咩野,一直以UGC為目標奮鬥兩年。到上個月收到offer,但一點開心的感覺都冇。明明兩年的努力得到回報,但只是覺得兩年前做左一件錯事,而呢兩年的努力就係要將當初的錯合理化。冇左GPA的壓力的確鬆一口氣,但同時好似冇左目標,生命中不能承受之輕

有同感 好空虛.. 2年為同一個目標努力. 依家冇左..
當收到offer個下.. 只係覺得自己努力左咁耐.. 其實呢個係投入左的input而出黎的output
其實收到電話問你仲考唔考慮其實係咪好大程度等於會收你?

你邊科收到

你邊科收到

cu chp

點解唔追問

佢叫我upload成績表話要睇返成績再通知我
好驚原來唔收我
Polyu engineering bd offer god
Cu engineering offer god
Hku engineering offer god
Year1 entry
CU engine yr1 entry
其實由頭到尾有冇派過yr1?
offer god
cityu mkt im仲派offer?
要死心la

代frd 拜cityu im finance
Poly mkt offer god
City tvb god
每日拜offer god
Polyu offer god
Cityu offer god

你邊科收到

cu chp

你有冇收到public health interview?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞