17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

你都要喊
Ais真係唔撚知佢點派

你係高GPA冇收到offer?

社科 3.4 full cert
高就唔算啦
但佢派到3.3x都冇我
重有乜好講

Ais我屌你老母

你可能遲下會有喇
唉~我文科都係得3.3幾~
機會渺茫~

給我offer吧 ais

我社科3.3x full cert都未收到啊
鳩咁派既
收到cu offer啦
各位巴絲唔好放棄 我gpa咁低都有offer
大家都會等到架!
ais派offer

派極都派唔落黎
而家派到咩位呀?THANKS

社科3.3x
文商 3.4x

THANKS~
文科幾時派到3.3幾~嗚....

8月

但我有朋友文科3.5x都未有ais

我朋友都係
office又就放工了
AIS我唔diu你喇
求下你俾個offer我啦我一心想入AIS嫁咋
收到cu offer啦
大家都會等到架!

收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜
求offer god賞賜我朋友AIS
我未收到HKU Portal啲嘢 但佢又叫我聽日去Briefing session 我都唔知究竟confirm左未
lingU如果send email叫我send身份證副本俾佢地既話係唔係代表會有offer?
比次機會我
收到cu offer啦
大家都會等到架!

請問係through email定phone call? 幾時in架你?
收到cu offer啦
大家都會等到架!

請問係through email定phone call? 幾時in架你?

3月in架啦
星期五收到call 星期一收email
收到cu offer啦
大家都會等到架!

3月in架啦

收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜!
你GPA幾多呀?THANKS
收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜!

3.1x 大家加油呀
收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜!

3.1x 大家加油呀

幾時reg day呀?
收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜!

3.1x 大家加油呀

幾時reg day呀?

要返cu交左資料先出reg day email
收到cu offer啦
大家都會等到架!

恭喜!

3.1x 大家加油呀

嘩!你報咩呀?congrats

Chp
收到cu offer啦
大家都會等到架!

3月in架啦

想問下電話幾多號
收到cu offer啦
大家都會等到架!

3月in架啦

想問下電話幾多號

ppp offer god
收到cu offer啦
大家都會等到架!

3月in架啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞