17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我想問edu ges係咪派曬

其實E個時間,9成9科都派晒,只係等人放位

6月同7月嗰轉派左啦

同問呀
放左poly balss 接實喇!

好想接

得架!!

3月頭in 過左咁耐 Dr. Lau都唔記得左我啦

你可以打去問下dept個姐姐 佢幾好人會幫你睇waiting list 位置
收到edu offer
多謝offer god
會比心機讀書!!!

咩科?

Language studies Chinese major

好想接

得架!!

你可以打去問下dept個姐姐 佢幾好人會幫你睇waiting list 位置

我4月個時問過,佢淨係同我講balss會派好多round offer,點都唔講waiting list咩位
offer god
Poly TSE second choice CGPA得3.42 係咪可以n手飯都冇
Poly TSE second choice CGPA得3.42 係咪n手飯都冇
利申 如果無poly offer就要去讀i大

不過依加問題係如果讀i大,已經要申請tsfs黎交學費, 但又怕申完比完錢 又突然有offer

唉 好煩
BU reg day要準備d咩?

好想接

得架!!

我4月個時問過,佢淨係同我講balss會派好多round offer,點都唔講waiting list咩位

希望你快啲收到
利申 如果無poly offer就要去讀i大

不過依加問題係如果讀i大,已經要申請tsfs黎交學費, 但又怕申完比完錢 又突然有offer

唉 好煩

咁都要比啦 到時有左再諗啦
AIS
Poly 神

好想接

得架!!

希望你快啲收到

有個ugc就可以 咩科我都唔強求
成個禮拜冇上水 請問有冇yr1巴打收到cu engine yr1 offer? 召喚天野奏巴打
如果社科撚想報 ais major js
有個N4揸手會唔會著數少少
學得半年 一定唔夠其他人爭架啦
不過都想知會唔會有希望
ppp offer god
City offer god
有冇手足收到風 city mc派左offer未
city offer god
第一次求offer god 求你聽日比edu psycho offer我
god
Cityu cm n手飯
Ais ppp god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞