17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

啱啱quit左 會有位

究竟我打唔打電話去問下好

但你地放balss既1定2?

我係year 3 entry

唔係啊
係放佢做first choice 定second choice

Sorry get錯 我放first choice

啱啱quit左 會有位

唔係啊
係放佢做first choice 定second choice

即係暗示你唔係list?
Applied sociology offer god

巴打gpa幾多?有冇full cert?

3.42 冇full cert
你呢?

我fd 3.48, 都係冇 full cert, 不過係中文2, 佢最尾揀左ppp, 所以已放as offer

想問你個fd幾時收到同幾時放架?讀咩科?

好似上個禮拜二收到, 之後禮拜六放, 讀psycho

邊間psycho??? 但呢幾日好似冇人有收到offer

Hkcc
今晚放返ppp出黎好無

咩stream先?
有ppp offer嘅主人如果唔要offer嘅麻煩高抬貴手放返出黎 有好多乞衣個砵無飯食

啱啱quit左 會有位

唔係啊

我之前打去佢就咁答我話一直派緊叫我等下
有冇人知City派offer既電話係咩number
cityu 仲派n手飯?reg day後先有?

點解呢幾日冇曬ais聲氣

唔係啊

我之前打去佢就咁答我話一直派緊叫我等下

咁明顯你係list 我唔係list啦
PPP 巴絲add me plz https://t.me/Tom_825
我試下開唔開到谷

https://t.me/Charlie_825 呢個先啱

https://t.me/joinchat/FjNlXQtQ38wt_p8gPd-bdQ try try

Push
ppp group

可能已經派完了
Poly comp 同eie 個status仲係application being considered 是咪已經無機n手?

派緊offer

派緊offer

認真咩 點解3.33 已經有
我3.32 full cert未有
仲有3.4既弟兄姐妹都未有
有冇巴打已經收到poly EE year1 offer

派緊offer

派緊offer

3.4 社科full cert表示

派緊offer

半個星期都冇聲氣 應該真係派完了
Polyu engineering bd offer god
Cu engineering offer god
Hku engineering offer god
Year1 entry

巴打main round定late round?main round好似派哂 我都係yr1 但 late round 希望仲有機
phy chem math lv4 , eng lv2 (2323)
入HKCC engine會比人屈機?

努力嘅 過3冇問題 不過要爆4就難啲 英文易拉低gpa 不過都夠架喇 唔使咁驚

派緊offer

半個星期都冇聲氣 應該真係派完了

冇架啦
每晚都會諗我喺cityu im waiting list排緊咩位置

巴打in成點?
gpa dse IELTS咩分?

正正常常 3.1X Ielts 7

派緊offer

派到咩位,咩科?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞