17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
求cu hist消息
City點樣搞credit transfer?

好似上網去AIMS到搞?
Applied sociology offer god
每日拜offer god
Polyu offer god
Cityu offer god

Offer God

EdUHK
我見人POLY COMPUTING 3.09 同3.28 都有OFFER

我CGPA 3.46都未有

係咪可以打去office 問下??

巴打咩cc

IVE
我見人POLY COMPUTING 3.09 同3.28 都有OFFER

我CGPA 3.46都未有

係咪可以打去office 問下??

巴打咩cc

IVE

poly computing 二手飯原來派左喇咩
Polyu engineering bd offer god
Cu engineering offer god
Hku engineering offer god
Year1 entry
利申 如果無poly offer就要去讀i大

不過依加問題係如果讀i大,已經要申請tsfs黎交學費, 但又怕申完比完錢 又突然有offer

唉 好煩

屌我都係
不過都係俾咗5000,冇得拎翻架啦
一個禮拜又要交皮幾
唉,睇黎都要叠埋心水讀thei
有冇人poly 冇左edit 制?
同埋冇左edit制 係咪會有offer

yes 你乜科無收過電話咩

有收過電話啊
一日收到個Offer 一日個心都定唔到

星期四既00:00會有offer架喇
我問左我個department head
Poly TSE second choice CGPA得3.42 係咪可以n手飯都冇

我都等緊 都係TSE擺左做second choice
Poly TSE second choice CGPA得3.42 係咪可以n手飯都冇

未打完就出左 利申 cgpa3.5中尾 有同學cgpa3.4x都收到tse offer 連3.2x都有offer呀..

我打過去department 問話要等n手飯
放左poly balss 接實喇!

好想接

得架!!

3月i頭n 過左咁耐 Dr. Lau都唔記得左我啦

點會阿 我都係三月頭in
City tvb offer god
Ais

好早前收到balss 定最近收到架?
新的一天

入黎屌下ais同ppp老母
City offer god
想問city reg day幾時?

好想接

得架!!

你幾時收到?

上星期五收到電話 星期四出offer

好想接

得架!!

你幾時收到?

13號收到 佢之前有打電話嚟問要唔要

上上星期五收到電話 上星期四出offer

上上星期五收到電話 上星期四出offer

如果宜家都no offer
約個prof見 sd cv 會唔會大d機會有n手飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞