17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

冇啦今次
已經唔派 又唔知點派

絲打?我又傾

+1

+2 咩都冇

絲打?我又傾

+1

+2 咩都冇

想join
AIS 會再派!!!!
唔好亂放山埃
問過Department 仲有好多位

多謝你放料出黎
定左啲

仲有19號先一輪完
今日先20號 仲有安排reg
驚咩?

仲有好多?
其實依加派到3.幾?
(CCCU)想問點先可以攞到張野證明你完成左個Asso課程?

pish

+1

+2 咩都冇

想join

Esus4巴開左

絲打?我又傾

+1

+2 咩都冇

(CCCU)想問點先可以攞到張野證明你完成左個Asso課程?

pish

Transcript印咗邊日grad啊
其實如果year3先報nonjupas,係咪無乜機會?
有無巴打收到嶺大嘅RIM offer?
可唔可以分享下CGPA & DSE??
Thank you very much

pish

但Hku 現在要求submit

pish

cccu transcript冇寫
PPP 巴絲add me plz https://t.me/Tom_825
我試下開唔開到谷

https://t.me/Charlie_825 呢個先啱

https://t.me/joinchat/FjNlXQtQ38wt_p8gPd-bdQ try try

Push
ppp group

push
其實係咪等到八月頭,冇就冇嫁喇 等到人都頹
要開始去搵工了
要開始去搵工了

錯啦,等到9月開左學之後都仲有
不過搵定工都要既,仲有成個月,唔通hea左佢咩

手揸幾個offer既請高抬貴手啦

放左三個Offer
手持一個

放左啲咩offer?

同問

放左政政 國際關係 同 SF一科

讀AIS

咩stream?

同問

乜可以自己揀stream 死啦,我無係ps打....今次無了
有冇人收到cityu media and comm offer 想知gpa要幾多先入到
要開始去搵工了

錯啦,等到9月開左學之後都仲有
不過搵定工都要既,仲有成個月,唔通hea左佢咩

仲成世工你返 急咩
有冇人收到cityu media and comm offer 想知gpa要幾多先入到

3.5左右啦我諗
cityu offer
EdUHK
Offer God
今日收到想讀既offer 會放返ppp housing 出黎

巴打收到咩offer?

Social work
有無人講下hku nursing 而家咩情況?
AIS 會再派!!!!
唔好亂放山埃
問過Department 仲有好多位

多謝你放料出黎
定左啲

多謝大佬放料
安心好多!
city offer god
stephen求你派個offer比我
聽日都冇我就放棄了

pish

cccu transcript冇寫

最新個份有 去印啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞