17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
幫女朋友拜offer god

東華nursing senior year offer god

其實收到電話問你仲考唔考慮其實係咪好大程度等於會收你?

你邊科收到

cu chp

你有冇收到public health interview?

無呀 無報呢科
唔係想曬命,不過有冇人同我一樣有種收到Offer後的空虛感。
兩年前斷腳入左一科唔知咩野,一直以UGC為目標奮鬥兩年。到上個月收到offer,但一點開心的感覺都冇。明明兩年的努力得到回報,但只是覺得兩年前做左一件錯事,而呢兩年的努力就係要將當初的錯合理化。冇左GPA的壓力的確鬆一口氣,但同時好似冇左目標,生命中不能承受之輕

有同感 好空虛.. 2年為同一個目標努力. 依家冇左..
當收到offer個下.. 只係覺得自己努力左咁耐.. 其實呢個係投入左的input而出黎的output

你放返出黎咪可以重新有目標咯,仲可以造福人群 世人會多謝你
ppp your mother
Polyu Cityu surveying offer god

巴打Gpa過3.2?
今年non jupus好難玩
代frd求cityu offer offer
im
ais
有冇ching 收到hku reg email
city surveying offer god
AIS公廁扮上菜

Hku mbbs second chance
幫fd拜AIS
幫自己拜city eng n手飯
Cityu offer god

身邊有d社科,商科frd
3.4x, 3.5x都未有offer
offer god
Offer God
EdUHK
有冇人知ais幾時註冊
有冇人知ais幾時註冊

next week?
ppp屌您老母
唔係想曬命,不過有冇人同我一樣有種收到Offer後的空虛感。
兩年前斷腳入左一科唔知咩野,一直以UGC為目標奮鬥兩年。到上個月收到offer,但一點開心的感覺都冇。明明兩年的努力得到回報,但只是覺得兩年前做左一件錯事,而呢兩年的努力就係要將當初的錯合理化。冇左GPA的壓力的確鬆一口氣,但同時好似冇左目標,生命中不能承受之輕

發覺目標達成之後失去目標(人生意義)嗰種空虛感

人永遠對想得到嘅嘢,得到後冇未得到時咁珍惜

而且無論成功定失敗,人永遠有嘢煩

true
幫女朋友拜offer god
Cityu Im offer god
Bu econ offer god
Poly itc offer god
其實收到電話問你仲考唔考慮其實係咪好大程度等於會收你?

你邊科收到

cu chp

你有冇收到public health interview?

你之前有冇in過chp??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞