17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
City tvb god
拜拜cu offer god
求你聽日出offer比我
星期五收到電話之後連續幾日都訓唔到
City 給我同我朋友offer啦
Mkt offer god
聽日又係星期一
ais as ppp
ugc offer god
求下你望下我
一個就夠

你邊科收到

cu chp

你有冇收到public health interview?

你之前有冇in過chp??

In左啦

冇派到offer比你? 我下星期in

佢打左比我問我仲要唔要 叫我補交成績表
我諗應該下星期收既會出offer掛

你幾多gpa呀
幫fd求 bu environment offer god
Poly EE 派左未

巴打gpa幾多

過3.6

ive
我過3.7 未收到

你地有無話conditionan requirement要幾多
Poly EE 派左未

巴打gpa幾多

過3.6

ive
我過3.7 未收到

你地有無話conditional requirement要幾多
入唔到自殺算
到而家一個interview 一個offer都無
入唔到自殺算
到而家一個interview 一個offer都無

頂住啊,巴打,唔好放棄啊
Ais offer god
Poly offer god
Second chance
👨‍⚕️👨‍⚕️
Offer god
Offer god

巴打佢叫你補完成績表之後就出offer比你?

Cgpa幾多?

我識人3.0有chp offer

應該重interview? 可吾可以講下interview問題

無得估 佢係根據你份personal statement去問 問得好detail 用英文 所以你要好記得自己寫左咩同點解會咁寫
我個陣in d人真係做足功課 可以講到好多病既名 病徵 預防方法 個d人我識既in完兩星期就有offer

咁抵佢有offer啦

基本上CHP你當去見工,佢係HR咁就得,D問題奇怪到死
ais offer god 你望下我啦

Cgpa幾多?

我識人3.0有chp offer

應該重interview? 可吾可以講下interview問題

無得估 佢係根據你份personal statement去問 問得好detail 用英文 所以你要好記得自己寫左咩同點解會咁寫
我個陣in d人真係做足功課 可以講到好多病既名 病徵 預防方法 個d人我識既in完兩星期就有offer

咁抵佢有offer啦

基本上CHP你當去見工,佢係HR咁就得,D問題奇怪到死

佢問得好习鑽 不過d問題基本都係由你份ps同自我介紹延伸出黎 只係無可能估到佢問乜咁解
Offer god
Poly 神

我有朋友3.1x 入左LEM 佢應該收番自己友
city im god

唔想讀個科
Ais ppp offer god
求下你比書我讀啦
聽日好call我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞