17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
啱啱gis call 我 問有冇興趣讀
係咪有機會

佢琴日都call左我

佢話留意sms email 同bu non jupas application system

知唔知咁樣係等緊咩 跟gpa派offer?
Bu acct vs city banl
到底applied sociology仲有冇位剩

睇有冇人放
offer就派曬

繼續求 求到有為止

8月啦 可唔可比個offer我 求下你啦offer god
我會更比心機讀書

仲終都要等到8月。。。
係咪有機會

佢琴日都call左我

佢話留意sms email 同bu non jupas application system

知唔知咁樣係等緊咩 跟gpa派offer?

我都想知
係咪有機會

gpa幾多 有無interview過?
Applied sociology ais offer god
city im god

下年都差唔多,如果poly政策冇變既話
睇路啦各位non jupas仔,唔好sem3 hea住過

poly政策少左ugc 位?

大部份CUT左1半senior位以上

why?

政府放風檢討副學士政策

HKCC以後冇得用升學率打飛機
事實係POLY高層覺得年年收班GPA咁低既人返黎又爛GRADE又DEFER又成,覺得條數好柒,咪寧願收高D,GPA到某個位就直頭有位都唔撚收
咁成堆GPA中間人士咪入晒CITY,拉高返個分

呢樣真 hkcc年年吹到八九成升學
其實poly咁做先正常 無謂因為親生仔就收

不過今年poly連對自己本部hd都係咁 又真係幾仆街

有冇source

人人都講
GAp year既巴打係點挨

u gap緊定下年gap

u gap緊定下年gap

下年
出現了 unsuccessful

咩科

bom?
小弟ou econ 升year 2
cgpa 3.26(sem1 3.18,sem2 3.33)

有意報出年bu gis
請問下有冇機
有冇ching可以講下non jupas轉major既case成功率高唔高?

冇話唔得既 但all in gis 一科有d危
Gpa高d會好d

係咪cgpa 3.3-3.4就叫安全d
小弟都有打算揀多幾科報既
city ppp唔知得唔得

cgpa 3.26(sem1 3.18,sem2 3.33)

有意報出年bu gis
請問下有冇機
有冇ching可以講下non jupas轉major既case成功率高唔高?

Gpa高d會好d

但你本身讀緊econ
揀社科唔係唔得,但院校會優先考慮其他讀社科既人先,加上你gpa本身又唔係好高,人地可以唔考慮你
GPA 有3.4都未有ais offer

下年都差唔多,如果poly政策冇變既話
睇路啦各位non jupas仔,唔好sem3 hea住過

poly政策少左ugc 位?

大部份CUT左1半senior位以上

why?

政府放風檢討副學士政策

HKCC以後冇得用升學率打飛機
事實係POLY高層覺得年年收班GPA咁低既人返黎又爛GRADE又DEFER又成,覺得條數好柒,咪寧願收高D,GPA到某個位就直頭有位都唔撚收
咁成堆GPA中間人士咪入晒CITY,拉高返個分

呢樣真 hkcc年年吹到八九成升學
其實poly咁做先正常 無謂因為親生仔就收

不過今年poly連對自己本部hd都係咁 又真係幾仆街

HD有咩,我果科今年conditional offer個gpa低上年0.1

有意報出年bu gis
請問下有冇機

Gpa高d會好d

但你本身讀緊econ
揀社科唔係唔得,但院校會優先考慮其他讀社科既人先,加上你gpa本身又唔係好高,人地可以唔考慮你

我個邊econ係當社科
year1 要我地讀psycho ,soci,econ ,politics呢四個foundation course
小弟出年先學major野
照ching咁講法好似有d危
想問報左CityU 既你地 有冇upload 自己final gpa 上去?

Btw 我要ap offer呀 offer god
想問報左CityU 既你地 有冇upload 自己final gpa 上去?

做咩唔Up
City offer goddddddddddd

暑假都就快完,都唔up ,city可能覺得你無心讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞