17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
希望可以收到Cityu cm n手飯
希望可以收到Cityu ling/ais n手飯
City im god
俾次機會我啦
City tvb offer god
ppp 老母
Offer god
今日收到想讀既offer 會放返ppp housing 出黎

巴打收到咩offer?

Social work

請問邊間social work?
Applied sociology offer god
幫fd求 bu environment offer god
無offer佢頂唔順架
今日收到想讀既offer 會放返ppp housing 出黎

巴打收到咩offer?

Social work

請問邊間social work?

Bu social work
唔係想曬命,不過有冇人同我一樣有種收到Offer後的空虛感。
兩年前斷腳入左一科唔知咩野,一直以UGC為目標奮鬥兩年。到上個月收到offer,但一點開心的感覺都冇。明明兩年的努力得到回報,但只是覺得兩年前做左一件錯事,而呢兩年的努力就係要將當初的錯合理化。冇左GPA的壓力的確鬆一口氣,但同時好似冇左目標,生命中不能承受之輕
唔係想曬命,不過有冇人同我一樣有種收到Offer後的空虛感。
兩年前斷腳入左一科唔知咩野,一直以UGC為目標奮鬥兩年。到上個月收到offer,但一點開心的感覺都冇。明明兩年的努力得到回報,但只是覺得兩年前做左一件錯事,而呢兩年的努力就係要將當初的錯合理化。冇左GPA的壓力的確鬆一口氣,但同時好似冇左目標,生命中不能承受之輕

你係咪要讀啲自己無興趣嘅嘢?
每日拜offer god
Polyu offer god
Cityu offer god
Polyu engineering bd offer god
Cu engineering offer god
Hku engineering offer god
Year1 entry
Offer God
EdUHK
幫fd拜city mkt poly business
offer god
hku mbbs second chance

又唔會冇開心既感覺,不過就變左擔心畢業前路
好似揀錯科咁

好似揀錯科咁

me too
你咩科?
city im god
C fin依家先send email叫我去interview 係咪仲衰過waiting list?

好似揀錯科咁

me too
你咩科?

EIE
AIS 會再派!!!!
唔好亂放山埃
問過Department 仲有好多位

真係架?! 你幾時問架?
希望派得到文科低GPA 啦
AIS 會再派!!!!
唔好亂放山埃
問過Department 仲有好多位

真係架?! 你幾時問架?
希望派得到文科低GPA 啦

你咁都信 單係拉登都差唔多2,30條友求緊
有無咁多位呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞