17/18 學年non jupas&副學士專區 (65) Offer God 快來

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
新po再拜offer god
CGPA 3.04 好想入U CITYU, POLYU 物流工程科
請問仲要等幾耐??????????????????????
求OFFER GOD 賜OFFER
cityu im god
itc
Bamc
Batvb
究竟poly u acct 仲會唔會有n 手飯 ~~
乜原來又開佐新po
HKU E&F meet唔到conditional offer
差Ielts writing細分 (6咗)
有冇巴絲有同樣經歷
利申:Ielts overall 7
HKU E&F meet唔到conditional offer
有冇巴絲有同樣經歷

8月尾前wor 大把時間meet啦

已經冇得報 application full曬
其實會唔會有人知到city apss 幾時會有offer 往年係幾時派,搵極都無咩資料
前一版巴打講要寫0岩格式既resume,請問係咩黎?
non jupas要寫咩resume?死啦,我係咪miss左好多野

姐喺cv

申請0個陣唔係跟個step填d野?
仲要額外cv?係咪即係寫課外活動0個d?thanks

喺啊,姐喺見工個種cv

咁報non jupas要交cv架? 當文件咁upload上去?
我冇寫cv,唔知要寫

你趕住寫就留tg啦 比你做下reference

Tg:Belebala500
Sd黎睇下同我果份有咩唔同
其實有冇人打過去ais問?
係咪真係咁多3.5以上既人讀,成80個位喎

如果好多人報可能80個位真係唔多

應該個個當水泡 推高哂
跟手第啲department 又慢
咁就渣住個offer唔放出黎
正常高gpa邊使讀呢科

我都覺得有3.4,5 以上真係冇可能會冇其他offer

但追過post D人都係3.4 /3.5要左Ais 包括我個朋友3.58都要

但你fd .一心想讀ais咩

唔係 只係佢想要既科冇比offer佢
polo gscm

應該個個當水泡 推高哂
正常高gpa邊使讀呢科

但追過post D人都係3.4 /3.5要左Ais 包括我個朋友3.58都要

咁得啦 希望你fd 接到n飯,放ais

應該個個當水泡 推高哂
正常高gpa邊使讀呢科

咁得啦 希望你fd 接到n飯,放ais

我都希望佢放 我想接
我想問edu ges係咪派曬

其實E個時間,9成9科都派晒,只係等人放位

其實E個時間,9成9科都派晒,只係等人放位

EdUHK
Offer God
放左poly balss 接實喇!
有冇巴絲有同樣經歷

8月尾前wor 大把時間meet啦

已經冇得報 application full曬

有hku offer理應有其他u offer啦 唔駛咁傷心

冇apply其他u
利申: asso year 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞