PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
啲fans 全部都話咩內容都唔駛改,淨係HD化 + 多國語言界面 (唔駛配音)都肯埋單

Bandai 條冚家鏟偏要整隻不倫不類既 「續作」出嚟
呢個係其中一隻便利君
呢啲機率性既野梗係save & Load 大法
我記得唔使用save load
見唔到就去返隔離map, 再入去,狂loop, 入入下就會見到
唔肯食咪鬧到佢食
MacBook會唔會好熱?仲要air
Btw救教學
想玩返
I mean 如果洗既時間多過遊戲時間既一日,梗係load save再嚟過
我記得睇過段片訓練場老虎機有必中大法
但我搵唔返
玩過一次全100%就冇玩過
想問下英文版係咪用唔到三角色秘技
改完名, 睇完動畫, 出FILE CITY >禁實三角 都唔WORK既
呢隻野神在超多同伴好多神秘條件同彩蛋,map又勁大
同時係互聯網同影相唔發達既年代,攻略都係睇朋友玩同睇書
便利君最早期都係coco定咩repost日本玩家d超低清相
改完名, 睇動畫>禁實三角
無中文.前排先打爆數碼暴龍卡
反而有太一個代好悶
依隻易到仆街喎0失誤個堆先難
PSP隻育成
大部份數碼暴龍都係吹2句就加入
唯一優點係育成無PS1咁難
英文版好似禁唔到
日文版一下就得咗
d日本仔個腦裝屎

咩game都remaster改一改個畫面就當出隻新嘅呃錢
呢隻就出d垃圾續作
數碼暴龍卡又係真心好玩
拎完七神卡之後屈到仆街
細個用巴魯獸吸血打到尾
O反擊先無敵
企鵝獸屈死完全體
有個秘技, 一開始就chok, 跟住開始畫面就係變左1 堆幼年期圍住你, 但可以隨意走動, 唔係暈左係度, 跟住睇自己道具, 會有一大堆晶片同進化藥, 跟住入屋同老伯講野, 就可以正常開始返
diu, 玩左咁耐, 以前仲睇好多攻略, 都唔知有呢招, 全技修得即係隻獸d 技都自動學晒? 個時有幾招點都學唔到

最難學應該係機械系同火炎第7招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞