PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
樓主幫手pin上面個dl link
等多啲人玩
市鎮個網以前已經好慢
依家仲要慢到56K咁

但其他forum啲攻略po好多都del哂
首歌經典而且好好聽
幅畫都好靚
當年玩到1-4既寵都進曬
但第五條嗰啲特殊寵,完全唔知點合,次次都係守衛獸
IOS 係咪收皮
google我見都有PS同PSP模擬器免jb
你可以試下

我想搵數碼暴龍世界嘅PSP中文版
死哂link
有無得起switch/PS5玩
尋日開始用ePSXe玩返, 用SL大法終於齊機械招
越講越想玩
Switch印象都有PS模擬器
做咩唔用電話玩
加buff同全方位射線已經係最好用
招輔助技最屈, 出完勁幾班波
我都好懷疑真係可以訓練夠d數值,再進完全體咩
狂訓又減壽命,成日到死都未夠數值,食晶片先有可能
應該唔係呀?depending on 暴龍師lv. 死左既下一代我記得只會最多繼承10分1能力
果d數值要roll 落去
你唔升下個人既等級
下一隻唔會繼承到幾多
印像真係好似上面巴打咁講
體重同育成條件最重要
試過狂訓練,升到全max都仲有幾日命先死
但要用模擬器sl避流汗
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=7255&snA=9034
能力值、體重、失誤次數、額外加乘
四個範疇最少要符合3樣先會進化成功 (額外加乘好似要2 / 3項條件都滿足先當達成)
所以最基本既思路係體重同失誤次數做膽 (體重可以用挑戰紅蘿蔔控制),然後谷能力值
額外加乘因為大部份都與技能數有關,所以前期可以唔駛考慮

再提一次,遊戲本身既設計係唔預你第一/ 第二次就進化到完全體
慢慢累積本錢發展市鎮會升級主角等級先係正途
其實由幼年期開始plan好條進化路線然後日日係訓練場生活會易進好多
不過無返咁上下暴龍師lv係比較難進啲高要求暴龍
好想要漢化
額外加乘只要滿足是但一項就得
所以其實能力值唔洗達標都可以進化
得xbox ss sx做到
switch玩emu要破解chip
同唔可以正常咁入game
仲要慢到飛天
帶佢去打支4hing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞