PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
就係次次朝早去都運吉
你肯定時辰啱?
啱嘅就等一等,等完都冇就load過入game
隻game多bug到當年PS1後期出左隻debug版
無左個啲同妖精獸講嘢會扣繁榮度
不過同時都delete晒嗰啲測試工具
即係搭lift三角制
我都係上兩個月先DL黎重溫過
佢嗰個畫鬼腳呀
等左二十年
啱時候入先得,企定等唔會出
無希望就無失望
係邊到dl真係無聽過
都仲係日文?
唔怪得啦 細個玩個陣我企係到等
唔該巴打
諗起以前真係係鑽地獸前面等佢鑽
steam deck應該幫到你
我今晚試下upload上黎,返緊工
真日文版
重玩是常識吧
請問你地點玩返,想玩呀屌
我卡住左係忍者豆豆獸出現果到
有無師兄有辦法解決
係佢出泥之前就save左
但發覺不停reload入去撞佢都會卡死左係個旋風到
google search 模擬器duck station
再search digimon world ps1 download就揾到隻game黎download
我今次download左英文版,雖然話日版先夠原汁原味,但今次我想明晒d對話同無bug黎玩
重玩啦

樓上有巴打講要忍豆bug係因為悟空獸早過忍豆加入
麻煩哂巴打
冇記錯嘅話一天光嗰陣出入就會見到
唔駛特定魚杆,用垃圾山魚杆都得
只係難度上嘅分別

同埋有兩個湖,係下面嗰個,唔好去錯另一個
英文版用唔用得哂啲秘技?
妖精獸 出雷電球,再+招自然系
不停屈人 麻痺+中毒
想講多少少

育成失誤
體重(+-5g)
能力條件
額外條件(中其中一項就得)

4中3就可以

好多人一路剩係養到鼻涕獸係因為只係留意育成失誤同能力
冇注意到體重同額外條件
養失誤多嘅獸仲易失敗,因為唔餵野食隻獸通常會得1G,太輕達唔到體重條件

到後期就會相反,想養都養唔到鼻涕獸
因為其中一項額外條件同學識左幾多招有關
後期學多左招,額外條件就必然達成,再加全能力過100(hp mp 1000)就一定進化到正常野

所以後期要進鼻涕要控住所有能力100以下
但有機會中種子獸bug(某項能力最高會唔識進化)

不過養鼻涕獸都唔緊要
只要打贏鑽地獸同蝌蚪獸,就可以衝入玩具街著熊仔衫變熊仔獸(打火炎獸戰死都可以開到山路)
唔過玩具街劇情就不斷有得著
以前細個就係咁不斷養鼻涕->熊仔打爆機
玩慣左好難養d育成失誤既野
次次都有求必應
我係仆街黎
屎就比佢痾
但野就唔比佢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞