PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
但我日文玩得唔夠爽,想玩中文一次
屌,又係防疫撚

便利君係咩黎
上面有人講左, 係要過場去迷之森(有廁所果版)load機果陣打開CD蓋, Load完會有隻比特獸同你講野
唔太記得佢有咩功能但會爽好多
我玩到解哂所有金幣 (最難係推冰果個, 好似要贏10:0)
呢隻game都算係我最迷既game之一, 重玩左起碼30次
我係靠coco先識玩 果時成疊執好釘埋變攻略 如果唔係我相信好難爆
果陣打暴龍獸同飛龍獸嚴陣以待
同埋繁榮度就100果陣中左bug邊到得15 嬲到仆街唔玩
後尾係模擬器玩就好輕鬆 已經有網上攻略+熟路
係道具屋向妖精獸買完一次訓練紀錄之後唔好再搵佢講野
小心唔好點到佢觸發對話
一日爆機
仲未試過養到宇宙腦魔
1個鐘/1刻鐘/12個鐘
全能力999/1
得呢5樣揀
可以將幼年期II改到max去打迷之森嘅比特獸,冇記錯雖然冇普攻,但可以等到出超必出泡泡,唔記得係咪淨係扣到1
好似你隻成熟期夠15歲又進唔到其他完全體就有機進宇宙腦魔再唔得就打鬥技場贏進化道具
啱啱Google睇咗,仲有個全能力半滿
嘩屌,你好撚癲喎清
我次次重玩都係玩到爆完裡關就當玩完
下次重玩我會拎晒啲獎盃先棄game
通常都會賣晒啲巨大肉/極上肉 跟住買99粒細肉逐粒食 因為幼年/成長期有時一粒肉仔就夠一餐
100變15我真係玩幾次都冇遇過
巴打好心機
要睇番你隻野可以學到咩招,再搵番對應個隻打。低攻啲招其實好好用,出招快,反而高攻既會不斷俾人斷技。
如果唔係就會扣繁榮度?
最鍾意用自然係招普通攻擊,又可以整到人中毒,再慢慢出勁招打
但隻野路食
人馬獸點開到
一開波打野怪 已經傷左 出打針符號
要去黃昏去海灘比西拉獸帶你過海 再去右手邊畫鬼腳過關人馬先加入
如果人馬未加入去住布丁獸不停咁休息吧啦
係大便獸⋯
可以學技,洗技,加減能力
屋企布尼獸可以買進化道具
同埋電腦模擬器都做到
但要用埋虛擬光碟
我chok過出黎,但詳情點做唔記得

聽聞呢個秘技係當年整完d測試人員整出黎方便佢地試隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞