PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
我記得一開始鋼豆呢類係比較易養
炮彈/豆豆類+妖精,仲有腦魔,新手最易進既完全體
最好玩嘅數碼暴龍game
記得進化到腦魔好開心因為係第一次進化到完全體
睇返先知原來係成熟期夠16歲未死就會進
隻next order下個月上steam 有無巴打玩過咩評價?
惡魔戰先癲
冰 雷 格最好用既招佢都有
其實如果白紙一張咁入去玩,一開始要養到隻獸15歲都唔簡單, 好多人到12-13歲就瓜柴
惡魔獸我覺得仲勁過好多完全體,係能力值弱少少
比人屌完PSV太易玩搞到PS4報復性難度
無腦鳩禁指令會好Q難玩
要一隻做坦用防守指令,另一隻係隔離偷打,唔係既話會成日比對面一招收皮
訓練會有上限,純訓練無限loop大約5000能力就加得好少
招式變化少,冇初代咁多屈機招,但相對平淡好似個個屬性差唔多咁
撞TRI果期乜柒GAME都有閪貓,進到喊三聲(雖然有得鎖路線)

單純賣弄豆男情懷,內容黎講3DS DECODE好玩好多
諷刺嘅係過去廿幾年無一隻數碼暴龍game可以超越
冰招結冰真心好快又勁
落雷就無咁勁,係d npc企定定,若果不停走,個場又大係難d中,但個電球幾勁
格就係咁屈普通拳不停倒地
機械真係好睇唔好食,d招華麗但好多都慢
機械得招全方位射線叫好用,不過出招快收招慢都要有換血既心理準備
而家諗返啲Mini-games製作得幾用心,幾有挑戰性。例如幫角龍獸賣野賺錢,同企鵝獸鬥冰壺,釣魚等。
啲場景設計都好有特色,例如冷熱地方會影響心情,恐龍古域時間會加快,迷霧之森會當失路,奧米加山寨要兜兜轉轉,洋館,玩具世界,過咗咁多年都仲記得
你要長期保持滿開心值等佢唔會扣壽命外,仲要狂釣長壽魚幫佢續命
唔用三角bug技一開始其實好難實現
吸血魔獸間洋館直頭照抄Biohazard 1
連地下生化實驗室都整埋出嚟
啲mini game同獎牌係呢隻game既好玩原因
抽卡都幾過癮
抽卡直頭要人瘋狂課金
每月15日先會出現 好似係
見過既招,如果對戰學唔到係可以練智力學返,但要見過,我唔知係咪要同一隻獸。當年我爭一招學晒,究極米田共地獄
去夜晚機械城搵隻白銀大便學
未試過進腦魔
好難可以咁長命
用電話裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞