PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
仲有個係進化做主人
好正,我第一次睇到呢樣野隻game出左廿幾年都可以學到新野
明明玩緊同一隻game, 大家嘅次元係差好遠

我連有延命道具都唔知
以前唔識呢啲bug 每日都去釣長壽魚

不過我記得狂餵最盡都係得18定20歲命
繁榮度個隻?
果個加命水果我記得係爆機之後,老伯獸會話你知每年1號定15號機械邪龍會復活,打贏佢之後就會拎到。無記錯既話係咁拎既,但去打佢條路太長,同埋壽命唔加都無所謂,所以通常無去打
除左呢個水果可以加命,有條高級魚食完都可以加幾個鐘命
帶隻鼻涕獸去玩具城著熊仔獸衫會進化
講起繁榮度諗起有個bug係會扣繁榮度,勁恐怖
真,呢隻真係好好玩
對戰系統都好俾心機整
我連有長壽魚都唔知
細個唔識日文,唔睇攻略玩到爆機算係咁
打機械邪龍獸條路勁恐怖同麻煩,每次重玩都淨係會行一次,打贏咗大佬就唔會想再入去

呀伯獸講嘅嘢我嗰陣都係睇唔明架啦,嗰陣未學日文
出HD版一定買爆佢
Clssss
屌,真,第一次睇長壽水果
細個無攻略,同一班同學一齊研究先最開心
記得果陣一開頭個個都係剩係養到大便獸,鼻涕獸
頭幾隻獸全部都係永遠食唔飽,成日就走去海邊用貴價係部自動售賣機到買肉果部機賣肉貴到痴線但又唔知點拎多d肉,記得果陣剩係克服呢個問題都同d同學搞左好耐
呢個玩過一次,好爽

知道有長壽果就好
真,全部口耳相傳靠自己搵
都唔知點解個陣會爆到機
痴線佬出沒注意
屌,個陣知既話就爽
肉嘅問題未打到去鼻屎獸真係好麻煩
竟然有同學一齊傾咁開心,我嗰陣身邊冇人玩呢隻game,但我一個人都玩得好開心,太多嘢發掘,又有小遊戲,企鵝獸嗰個好好玩
係,起碼進多兩隻完全體先,細個養到兩隻已經覺得好難
竟然 個陣個個人都有玩
我都唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞