PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
重玩一次dw1依然覺得好正
前幾年好期待next order
話就話好多位都復刻到dw1嘅元素
但係究極體太多呢點真係好破壞平衡
中間嘅成熟期完全體變得可有可無
而且全部都變晒人型機械人
仲要餵肉去廁所好唔夾育成feel
真係remake寧願出隻去到ver5或者超龍就夠
再打後嗰啲世界觀好唔夾
Next order買咗咁耐都仲未打爆過 對隻game零印象 仲衰過redigitize
好地地變咗養兩隻 好唔啱feel
我之前SCAN晒PS1 Digimon World COCO D攻略
https://www.youtube.com/watch?v=bG_RVOedM2o&list=PLSTGnKiOrGu7dthpVU4RwQJ96-oAMLT6B&index=28 好奇怪, 好服個時d人作個d音樂...真係會另到你feel個topic...好入腦
可唔可以開心 share
之前問過另一個巴打 睇怕佢貴人事忙唔記得咗了
唔該巴打
究竟點可以訓練得快啲
好似妖精獸呢啲完全體
要攻防速300, 智400
唔食晶片根本唔夠時間
練咗攻防先?速度同智慧都有加
係咪真係要完全體之前都只可以留喺度訓練
因為完全體好似只得4日左右命
一練完就好快死
另外妖精獸嗰本訓練手冊係咪只可以用一次?
隻嘢死左後可唔可以重用?定又要買過?
咁完全體又真係勁啲同過癮啲嘅,打任務都夠揪。
嫌太少日數咪食吓加命果
妖精獸嗰本訓練手冊,好似係長用個喎
好,我試試
當然係由幼年期開始plan好條進化路線去練
訓練紀錄帶係身就有效
食埋蘿蔔練
希望養到炮彈獸
你玩老虎機+ 快速SAVE LOAD既話, 成熟期全能力999都唔難
老虎機抽到3舊屎既話, 訓練成果係*10倍, 抽到由你而家訓練緊一樣既logo係*5倍, 抽中其他logo係*2倍, 抽唔到就0.5倍. 如果玩家有技術既話, 玩老虎機個訓練成果係比普通訓練勁好多
不過佢內置都有機率比唔比你中, 即係話就算你真係憑實力抽到3舊屎, 但如果佢咁岩個機率唔FIT既話, 佢會洗走你. 呢個時候就LOAD Save, 比佢食一件回復碟, 食就可以再抽一次, 唔食就鬧一次(鬧完唔使再比佢食)然後再抽, 咁佢個機率會再rand一次, 都係抽唔到既就再load save

重複呢個動作, 好易9999
竟然有回復碟呢招
炮彈好易,一定得,加油
睇落好辛苦
搞掂,爆埋機
但學唔到機械暴龍招Infinity burn
如果下一隻,什至再下一隻係咁加智
會唔會學得返?
只要有見過,每50智就有機會學到,前提你隻野可以學
要係火主系 訓練有12%機會學到火7
陣間10點公佈,希望有重製
原來我差左一,兩期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞