PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
睇階段,後期多數釣黑鱒減磅
去餐廳食野就睇暴龍,有加磅有減磅
超海龍等緊你
岩岩死左第一隻, 第一隻養到成18歲先死已經玩到迫住要變鼻涕獸先有得玩落去

養第二隻諗住迫佢變鼻涕獸, 唔比野食唔比去廁所, 點知發生左好古怪既事, 呢隻野6歲仲係幼年期唔肯變成長期
最後11歲 仲係幼年期死左 呢隻Bug第一次中
咁神奇
我第2隻都諗住變涕獸

第一代育成太難搞,搞到想玩PSP個隻HEA下
無知一問 師兄呢隻係英文version?
有無日文模擬version?
係,以前次次玩日版,今次試下玩英文版睇劇情
超海龍D海聲反而幾舒服
巨鯨果d 唔知乜鳩聲黎
好怕養大野,食野食到窮
其實劇情都幾無聊,好多打完叫佢去加入
就加入,基本上無劇情可言
卡戰1冇記錯好似好爛口
我第一隻就得返熊仔同貴族之館,
打算鼻涕熊仔再大便悟空,
點知第16舊屎係訓完教個時瀨左出黎又save左
得一個鐘時限就變大便,好在趕到去開熊仔獸劇情,
但變左做大便獸,唔知咩事夠能力,體重,0失誤都進唔到悟空
博命釣長壽魚由16歲到21歲都進唔到,有無巴打知點解
可能年紀太大,過左進化既checkpoint?
姐係你隻幼年期都係咁?
過左15都唔進就冇
除左到16歲後進宇宙腦魔
唔係就要食惡魔晶片快啲死
好似連食6-8塊就會即死
佢嗰隻係中咗種子獸bug
種子獸可以自然進化嘅巴魯獸同比特獸都唔要求高攻擊力 而且體重係15G (10G - 20G)
佢嗰隻攻擊力係全能力最高嗰項 同埋得1G 所以兩隻都進唔到
只要餵到佢體重上返10應該就進到

credit: 數碼暴龍市鎮討論區
https://forum.hkdmc.org/Discuz/viewthread.php?tid=52733&extra=page%3D1
好似仲係睇單數日子 姐係得11 13 15 呢幾日會進化
講得唔好 應該係歲數 唔係日子
我係16歲由熊仔變大便獸,btw最後食魚到22歲進到悟空了
完全體變大便獸
咁多年都覺得係BUG來
記得以前ps1 定ps2 玩過一隻
未爆機就棄左

開頭要拎"限量版相機"捉 機械暴龍獸
有無人知係邊隻game
22歲都仲有得進化咁佢幾歲死
其實熊仔件衫有無得再著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞