PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
話說上網d 日版 digimon world d金手指又唔齊,有d又唔work

有冇巴打有整條list開心share
就算有大量祖利獸之霧抗衡都難搞
因為變左大家都有輔助用
O反擊嘅獸大部分都唔差

唯一缺點係女戰神比較稀有,好難儲4張
呢個post前面有講

同妖精獸講野,撳X退出就會觸發,要揀番下面按O走

當然最簡單方法就係買完訓練紀錄之後唔再理佢
好耐之前係另一個forum有個叫current嘅巴打研究過訓練智力學招嘅機率

主屬最廢嗰招係0%
第三屬最勁嗰招都係0%

次屬想學最勁嗰招好似係得嘅
不過低機率咁解

同埋印象中智力學招係由低學起
所以要從其他途徑學左主屬最廢嗰招先可以訓練智力學招
不過主屬最廢嗰招通常進化嗰陣都送
除左機械要打守衛獸學之外
隻game唔洗搞咁多野
塞補血道具玩自爆你會發現新天地
一進化又回滿血再自爆過
有玩過
但對聖龍會搞唔掂
一堆反擊X
珍種卡組應該算最難玩
進到完全體就好用
豆豆 鋼豆 炮彈都易進好用
成熟期就泥人同斑馬
不過呢堆缺點係冇輔助攻能,同珍種嘅特性相反
以前有三樣都市傳說既道具
月光之鏡 電氣連結 古代文字解讀機
有無老屎忽仲記得
進獸人加魯魯
其實應該係開發時期既設計黎, 睇得出當時既野心係更大, 會有更多digimon進化, 隻game未develop到最大野心都已經咁好玩, 真係好顛
ching, 試到成功share 下, 我用epsxe 模擬器整唔到, 如果其他模擬器做到我down 其他試下, 唔該先
其實隻GAME 爆唔爆到機
你直接load iso?
咁應該無
今晚試下用虛擬光碟機
劇情上打完機械邪龍就爆機, 咁算係爆到既
成廿年都冇後續其實好可惜
ps 最好玩遊戲沒有之一
係架。唔係點引大家買
佢招大50次都未必中到1次
永遠玩火隊,攻高打死敵人
我#110張圖就係用epsxe整,
用虛擬光碟模擬開蓋效果, 適當時機卸載再入番

詳情唔記得, 都差唔多十年前嘅事
不過仲有keep住個save咁解
用火卡組打真係快好多
水真係磨死人
下面有隻部舊版暴龍機
對戰唔記得係哋三揀一猜包剪揼?

呢隻真係好細個去人哋到玩過,但已經俾人遺忘咗仲要搵唔到咩方法可以玩返
https://youtu.be/NryblNWGCsw

呢隻 第一隻家用機既digimon game 我諗Saturn模擬器應該玩得番?
頂,原本都唔記得係邊隻,
有人一講部死人車我就記得仆街
不停合怪升lv無限loop唔在講
我係有諗過想認真打,但有個位唔知做咩部車過完又無新版圖,又唔知點改車
係咁合完升合完升最後都係唔知做咩開唔到新地圖就唔玩
應該大家卡嘅位都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞