PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
唔係600先有唔洗見過既招咩
個時打到30f 第二個boss 個時部ps 過熱死左
好想玩返
dg 空間 去玩具城刷錢
用開火7/火8刷玩具城Lego阿古
做999999bit 金幣任
好似有機率架
愈廢既招智力學會比較易
Top tier 果堆招智力學到既機率好低
我印象係600必有新招
50倍數係機率學見過既招
以前養到大便就會攞黎刷智力學大便雨
講起Bug
喺鬥技場出DG 空間會拆咗地面
鏡頭會指咗向天花咩都睇唔到
Dmw2唔識日文又無買coco好難玩
淨係啲陷阱同架車啲零件都玩死你
個99F迷宮其實得14F

15F之後D怪就由1F開始loop過,唯一分別係14/28/42F出既神獸唔同

呢隻game入科路島前既關卡同獸既配置設計得好好,入科路島後就開始水準下滑

首先D完全體技能唔知做咩野,好多獸既技能都係無特別效果既普通單體/全體技, 特別係資料種果堆,完全體無隻好用,究極體清一色普通全體技/單體技,得水龍獸好用,其他全部垃圾

然後d boss戰唔知搞咩,除左血多之外好多時仲易打過外面D野生獸

後期太空塔話就話2X-3XF,但超過一半層數係最簡單既一條路四間房地形

最後既隱藏迷宮更加係超令人失望,好似我上面講左,其實得14F,之後不斷loop,唔明點解會拍板過到,大佬你15F打後其實可以繼續強化落去,例如出現唔同究極體組合,同埋LV可以不斷增加(最多唔俾玩家捉),而家卡死35LV唔知做咩,都最後一個迷宮其實D敵人整勁少少都無問題,最最大問題係完全無boss,整幾隻最強最屈既boss好難咩
巴打咁都記得
我淨係記得我唔知點解差啲野搞到架車升唔到最終版本
玩得好辛苦
剩係幾得好易卡關,一時要呢隻零件,一時要去捉邊隻邊隻獸
以前小學雞撚識睇片假平假
細個唔睇攻略真係鬼知你要我捉獸
所以我入場前會唔用呢招
不過如果電腦出呢招就冇得避
同埋有時打完會黑畫面唔識load返出鬥技場
又要save load 打過
成隻game覺得最好用係古加、大古加,打人扣防
同埋海豚、巨鯨,打人扣攻
嗚... d痛苦回憶出晒黎
豆豆芒係東南方山頂(打完火焰芒後)(黃昏/清晨唔記得)極低機會出
鋼豆係機械之城(黃昏/清晨唔記得)極低機會出
妖精係熱帶雨林(鼻屎芒個邊)(黃昏/清晨唔記得)極低機會出
之前攞返隻老番碟出嚟仲玩到
跟住上Amazon jp 買咗隻老正嚟留念
搬完泥之後等一陣, 隧道去右邊鑽地芒就會話佢鑽到發現左個火山. 一入去就見到火焰芒熱撚到癲左, 呢度建議練好一隻成熟期先好入去. 打到佢醒番之後就會加入開餐廳. 同埋打完佢之後會發生地震. 上山條路開通, 可以去平原地圖
仲要改架ON9車
成熟期先打就太慢
隨時第一隻死左都未爆機
又要多10日8日升過隻
穩陣既話唔係應該係玩綠色(自然)
被打幾多都進個化乜事都無
個裝甲進化太勁. 變相降低左好多個難度
咁chur要第一隻就爆機
都冇問題呀
可以行隱形橋嗰邊逆時針行
經大峽谷->冰封聖域->神秘之森->怪蛙濕地->齒輪熱帶草原->迷域之森
第一日就可以開通上山條路
應該係講網絡偵探2
之前黑客leak有講今年出
巴打我欣賞你個帳號名, 有無買寫真集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞