PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
食藥 / 人馬獸醫院
餵藥唔食人馬醫院點先開到
你係咪餵錯膠布
一係你鬧佢一次睇下佢食唔食藥,都係唔食即係一係比錯膠布,一係就佢無病
我記得以前一開始玩係成日唔夠食物,或者成日瀨屎就好易病
未有人馬醫院前只可以靠街執藥或者野外商店買藥,但最初期未去到呢d地方,隻野真係只有等住扣心呢一條路
嘩屌,又重玩,搞到我又心思思

仲要有人記得答到你

利申:重玩咗起碼3次
3 次 咁少?

就算 30 次都唔算多...
細個打個時唔識睇日文又唔識save,次次都由頭打起
有無方法係電腦玩到中文版
我以前玩 養到去成熟期都好 d招式仲係成長期d廢招 又低攻 搞到每次玩都好易輸 一隻成熟期 都可以輸比2隻比特獸夾攻 唔知點樣學勁招
要玩爆機一次太耐啦,玩親都好似要玩足個幾兩個月

Btw都未試過玩到儲齊進化路線同埋齊技,可能下次玩就會咁做
我應該只係爆左6~7次ching 30次好顛

當年我記得出左十年左右之後竟然有人發現左“便利君“,搞到我又重玩多兩次
佢有個training好似係升智慧,升升下自己會領悟,又或者要同啲有勁技嘅怪打,打完有機會學到,都好似關呢個數值事

同埋升到某個數值,你可以直接叫佢出某招技,佢會盡可能即時做,我淨係記得叫佢迴避佢會即時周圍走
初頭幾隻獸一定係咁
學新招一係訓練智力時,逢50既倍數有機會學到,以前我會瘋狂load save洗佢學招
第二個方法係揾隻識呢招既敵人比佢打中,戰鬥完後有機會學識
呢隻好玩
啲數碼怪獸個樣全部好凶
似返暴龍機個 art concept
乜嘢係便利君
係咪一開始嘅秘技?
智力夠高就可以直接揀招,迴避,防守
D 豆豆獸點出
下下等佢朝早係咁行出行入?
呢隻好似冇漢化版,save好似係要瞓教或者返屋企㩒架暴龍機先有得save,隔咗太耐真係唔太記得
便利君咩黎
重製整靚畫面,然後直接上就已經好夠做

有埋各大語言揀就更好

不過淨係整靚畫面上都已經一定狗衝
唔係一開始坐升降機按X果招
便利君係一隻比特獸黎,你玩緊果陣可以去揾佢,佢既功能我無記錯係可以改變朝早夜晚,令隻獸即時進化
但一定要用PS既實體機先用到
係呀 豆豆獸 鋼鐵豆豆獸同妖精獸都係咁刷
我記得妖精獸好似係去惡魔城之前門口條路,中午時間你行出行入load地圖突然會出嚟

其他啲豆豆獸好似有講時間,但位置唔太記得
有隻咁嘅比特獸咩
真係冇印象,正色比特獸唔係收咗返嚟之後做小賣店嘅咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞