PS1 隻數碼暴龍育成 出打針符號點搞

774 回覆
24 Like 5 Dislike
一開始同老伯獸格離隻幼年期講野會比藥同膠布
我記得豆豆獸係黃昏
日日去出出入入,入到隻成熟期老死都唔出
細細個玩 行行下突然停一停入左進化個畫面 會驚但真係經典 好好玩 好多細節位
真·死都唔出
好慘
玩左n次都未試過自己"養"到悟空,熊仔同強蛋獸,次次都係食藥進化
依隻game真係睇得出咩叫用心機+時間做出黎既game

20年前既薩爾達
神作
果隻比特獸d對話其實明顯係開發人員專用,所以正常唔會揾到,亦之所以出左十年之後先有人發現到佢
要令佢出現係要load緊某個map既時候(我記得係開始之森向下行,進入公廁既果個map)打開ps既cd蓋令佢剩係load到個map既一半,咁隻便利君就會出黎對於我呢d爆左好多次既人,當年知道呢樣野真係覺得好過隱
搭單問,ps1 數碼暴龍卡仲撚好玩,
想玩番有無中文版
你講起行行下停,我印象超深刻

我帶住隻暴龍獸,啲數值全部都train到好高,特登係訓練場升要咁高先出去打,行行下停低,諗住佢終於有一日成材變機械暴龍獸

點知

佢死咗
好撚大陰影,仲要load幾次save都係咁

後尾一次重玩上網睇攻略先知,除咗數值高,仲要贏夠某次數戰鬥先進到完全體,我嗰隻數據高嘅暴龍獸淨係訓練出嚟,啱啱先帶佢出嚟打幾場
咁我真係冇見過,邊個痴線佬會玩玩下開個cd蓋
想玩 有冇電腦版
係,遊戲性真係勁過3A大作
不過bug係比普通game多好多
呢隻又係勁好玩,最後要收集埋果7張神卡,超正
我啱啱Google搵便利君,點知搵到另一個秘技

啲人係咪痴線架,可以搵到咁多秘技
我都試過成隻野由出世去到10歲都係訓練場過,諗住練多一日就出去打,點知果日老死埋成世只係去過訓練場同廁所兩個地方
揾到咩秘技
三角bug係一個好好用既新手起手方法
屌,大家玩數碼暴龍都做怪獸家長
邊度有得玩?
開始之森行上去嗰個山丘平台
我都唔記得自己重玩左幾多次

隻game真係乜都唔使加 重製一次高清我就心滿意足
https://youtu.be/BupuSt8GqAE

要睇晒成段你先知佢做緊乜

咁都有人發現到,我理解唔到點解會發現到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞