Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
lm
full team用金鋼棒
唔急咪等多半年至一年,到時一定50% OFF
有冇人知免費貼紙邊到攞?
我搵極都搵唔到
自從steam無咗flash sale之後啲特價都唔吸引得去邊
有啲game可能直接上cdkeys買仲平過season sales
撳入佢個分類有得攞
thx
rdr2 買普通版定Ultimate Edition?
Community market起身未
P5 有幾多% Off ?
普通得啦 online又冇咩人玩
agger, 普通爆左應該唔會再玩
Monster Train 正唔正?
ching我最近都買咗
我係阿根廷細帳買 原本諗住家庭共享俾港區大帳 但發覺依家唔得 最後局住用細帳玩
btw sam真係好型
唔係唔得
係有3個月鎖區
3個月之後好似就得
係咪最近update咗
記得年幾前買prototype 2都可以直接share
謝,我問得唔清楚,最想知有無得Local 雙打,多謝你解答左我問題

衣家33% off 唔知買唔買好
未玩過slay the spire買左slay the spire先
呢隻都好值得玩
正確, 我一出即買, 玩完個故事都放低左 入面收集元素都冇玩 太晒時間
不過入面個故事係幾正既, 最好係上左年紀有咁上下人生經驗就最好feel。
剩個故事已經值回票價
slay the spire 買左好耐但未爆
soulstone survivors > rogue tower
不過都要睇你自己鍾意玩咩類型game多D
你鍾意TD咪揀rogue tower
如果唔係無時間既話
要曬both都唔係好貴姐~~
Sts係deck building 類嘅masterpiece
好多之後出嘅同類型game多多少少都有佢嘅影子
如果sts唔啱玩咁mt都應該唔啱玩
有咩steam deck 玩到既 鳩斬割草驚
得一隻閃亂有support
無雙系冇一隻得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞