Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
唔關事
505都唔係日廠都鎖
係GMG ON9
【數位豪華版內容】
- 艾爾登法環(遊戲本體)
- 艾爾登法環 數位美術書&數位原聲帶

※本商品包含「艾爾登法環」遊戲本體與「艾爾登法環 數位美術書&數位原聲帶」。
另有個別發售僅有遊戲本體的版本,請勿重複購買。

應用程式「艾爾登法環 數位美術書&數位原聲帶」能欣賞概念美術圖、聆聽遊戲音樂,
為「艾爾登法環 數位豪華版」的限定內容。
Ok
咁買平啲嘅就得
隻witcher1同2 steam deck似乎係玩唔到,用pad都算,字都出唔到
以為次世代更新版會加大中文字
結果一樣咁細
Warhammer ? 未試 不過好似幾多人玩
有冇淨打交
路過表示
鐵血係predator下話
網速唔夠快 仲DOWN緊
1st person 都值得玩

利申:以前第一視角會頭暈

貴嗰個送啲野雞肋
想玩最新果隻 uncharted lost legacy, 但點解要同 uncharted 4 bundle 埋一齊
係囉
我啱啱玩多次 我份人比較奄尖 請見諒
都係覺得Witcher3正啲

相比之下主角好冇魅力 自創角色 第一人稱 對白好冇意義
W3兩害取其輕個味道好重 支線精彩好多

做任冇過場動畫 即時演算好尷尬 個世界觀略略太hardsell

畫質有光追 但我都係覺得比唔上普通rasterization嘅rdr2 遠景細節cut太多 draw distance唔夠

啲囡唔吸引

不過我覺得戰鬥都算OK 流派選擇都算鮮明好玩
好多open world戰鬥都係垃圾

系列第一集黎講算係咁
有冇啲咩game係歡樂類型open world exploration? 即係好似dragon quest, skyrim或者sims, DOS2咁,有easy mode 都OK,想玩啲係背景fantasy可以行下儲下嘢,唔會點死又有npc交流
畫面係差D 始終都係舊GAME一隻 不過劇情真係唔錯
利申:上個月秋季特賣買完而家就快爆二周目 之後準備玩P5R
每年特價我都會貼呢個post一次

想趁steam特價同大家真心推薦一隻xcom類型嘅戰略game
https://lih.kg/2595661
有咩模擬game好玩?仲有動作game
dllm 又放毒
燒撚咗我200個鐘

Hitman 3 入得未?
已有1,2, 應該入邊個版本?
動作:隻狼
模擬:ets2
3有完全版未 有先入
hitman特別多dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞