Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
天穗姬2000幾羊嚟講有媲美AAA大作嘅內容同深度。如果你唔係討厭有經營要素嘅game我強烈建議你玩下。比起其他唔打折都唔值得買嘅大作,天穗姬我甘願俾原價
https://store.steampowered.com/app/581320/Insurgency_Sandstorm/
呢隻GAME幾正, 成班人PVP又得打AI又得
試過入過D場AI改得仲勁過真人
所以我咪話唔討厭嘅話

不過天穗都唔算好硬核,無論係種菜定係戰鬥都可以忽略啲深層玩法,如果要挑戰天宮300層同想種完美大米先需要返

無論你係想輕鬆玩定係有興趣挑戰下玩吓核心機制都滿足到你又唔會逼住你一定要咁做
用Mac機玩唔到train sim world
Trainz屌唔屌得過
未看你回覆前已買入了
四字詞
真, 爆過機都100鐘+, 仲有N個地下城
仲有唔同bluid行, 個操作你跟本可以當全新體驗
再黎個pvp, 我諗300鐘+都唔無問題
佢一隻頂人幾隻game
買咩GAME大家會陪我一齊玩?
剛買512deck,現已買如下

買Deck前
Mushihimesama Matsuri Pack
Crimzon Clover: World Ignition
Sine Mora
REVOLVER360 RE:ACTOR
Frozenbyte Collection 2015
Batman Arkham City GOTY
Bit Blaster XL
Deathsmiles
DoDonPachi Resurrection
"PAYDAY 2
ARCADE GAMES SERIES 3-in-1 Pack"
Tekken 7

買Deck後

EDF 5
edf4.1 bundle
elden ring
street fighter 5
soulcalibar 6
witcher 3
Rez infinite

有冇好介紹?
無玩過魂系game就玩elden ring會唔會連教學都過唔到

戰神玩give me more / no mercy難度覺得ok
我無玩過戰神, 但elden ring對比其他魂系易入口好多
舊時dark soul系列係你個人技術唔夠, 升爆數值都無用
今集技術都有佔比, 但你狂刷魂升爆數值, 手殘都可以爆到
玩埋隻spider-man 就開elden ring 先
希望打得爆
無玩過p5, 直接p5r會唔會唔明個故事
望一望暢銷list又係呢堆game

game廠全部收哂皮?
P5r=p5加多個角色同埋系統強化版only
P5啦
Dq11 xbox 玩左陣棄左
求救,買rdr2定2077好
會買隻仙劍4
仲想平平地買隻生化危機 但應該淨係買一隻
但請問邊個版比較好玩
生化危機,0,2,3,4
唔會
P5R係P5嘅加強版
P5S先係續作
但你list入面D價錢差好遠
rdr2 for sure
前提要頂到頭2-3個鐘
之後投入度會高好多倍
2077下午出DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞