Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
有隻美區帳想課金 但驚碌卡比人紅信ban
好有機會
你用數位禮物卡送錢過去一定安全
如果美區帳未充過錢有限制
用另一個號加佢好友先
本POST重點+注意睇#3
https://lih.kg/jtpjFT
下次SALES幾時(唔好再問)
https://steamdb.info/sales/history/
Base Builder Fest
23 January 2023 — 30 January 2023
Next Fest: February 2023
6 February 2023 — 13 February 2023
Mystery Fest
20 February 2023 — 27 February 2023
Spring Sale 2023
16 March 2023 — 23 March 2023

=======================新=======================
STEAM商店免費領取SMITE - SWC 2023 Steam Giveaway
https://store.steampowered.com/app/2260390/SMITE__SWC_2023_Steam_Giveaway/

不確定有沒有截止日期

=================================================

掛GAME台出左新商店
做任務賺分唔洗比錢
https://steamcommunity.com/groups/steam_buybuybuy/announcements/detail/3632749103776307644
開左HDR
用steam cap圖會淺色哂係咪冇得解決
之前買左同個男仔FD玩
好撚GAY
冬特第一日買左隻indie驚今日先download
仆街game start 就error彈鳩我 入多幾鋪都冇乎
退款可行性大唔大
SEARCH下先
真係唔得先退
不過試都要小心唔好過2個鐘
可以試下,寫清楚原因,呢啲情況有時過咗14日都會退,唔知係developer 定valve 做決定
Steam discussion 最latest 都係入game就彈
冇人回佢
日文error
我個電腦locale淨係見到亂碼
冇超過兩個鐘
就算買左好耐都有機會退到
auto reply not refund似乎冇人為decision
應該唔會喎
定係你買左D冇得REFUND嘅野
例如消耗品
用xbox手制打機真係爽過用steamdeck
但係export出去第2個mon到就剩係放大搞到D格仔好多
依家除左做阿根廷人仲有咩區係平
咩消耗品咁高 可以俾我game start
過咗2個禮拜/2個鐘,除非隻game係好大規模咁出嚴重問題,或者個廠商自己提出回收,steam係唔會理你refund,唔好有期望
你又唔講咩GAME
咁神秘做咩
我睇返冬特第1日
過左兩個禮拜啦
哩D情況可能要煩多幾次客服
搵D借口話冇時間玩
結果玩唔到要退款
Game 就唔怕講 只係都唔影響個solution 當係俾大家避伏呢幾銀交學費 唔追了
高達隻GBO2幾時有?
應該聽日1PM
歐洲貨車做到好平 即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞