Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
11唔知,我都仲只係10
係呀,我都就咁玩左幾個鐘,去銀行借錢買車買櫃,買下車入面啲裝飾幾過癮,手制佢預設已經係開左震係幾好feel 最正既係佢個速度感同道路環境真係好有真實感覺,加上天氣變化日出日落又要入油同休息,同埋開埋個FM收音機聽到有主持講野同熟識既舊歌真係好正
買咗,玩咗十個鐘左右
已經錯過咗貓女 (個半面男好撚雞)同埋基地地下室果個隊友
玩純戰士(雙手戰鎚)一半時間都係miss
本身今次SALES買左幾隻GAME,
玩左呢隻之後,決定其他GMED全部REFUND晒。
另外推下一隻爆左嘅CHAINED ECHOES,今次SALE雖然冇折。
呢隻RPG都好好玩,可惜暫時未有中文版。

冇XB GAMEPASS都可以留意下。
俾你提一提跟手買埋佢
蘭恩同貓女二簡一冇得要哂,而且蘭恩係公認新手之友係系統入面既職業數一數二只要係咁射就贏到既人黎
賊仔隊友只要你放佢同搵大姐就得,你做錯衰咩
miss既情況除左係未命中之外都包括左攻擊未能穿透防禦,強韌,意志,反射你睇對面邊樣低就用邊樣打,留意有冇咩抗性好似免疫銳器之類既野,升級簡D加命中既技能點,簡單黎講都只係投點遊戲堆高個命中就得
Monster Train
Stardew Valley

無玩開呢類遊戲
風評好似幾屈
是咪值得買?
兩隻唔同類型GAME黎喎
兩類型都無乜玩過

因為有個STEAM朋友推介我
前者 卡牌類天花板
後者 獨立遊戲神作

所以想問下各位意見 是咪咁好玩
卡牌ROUGE LITE太多
但係星露谷同類GAME就好少
不過宜家唔係史低價
問過honey select未
啱啱開hades覺得好啱feel
有無類似嘅動作game推介
係喎,但好似唔會平咁
唔見有人講Gears 5,好好玩又唔貴
之前EPIG拎左FOOD PANDA導演版會變普通版
https://keylol.com/t862733-1-1
二揀一

nier replicant定係resident evil village
我無玩過nire

玩過resident evil 全系列,強烈建議re7(連dlc)同8一定要跟次序玩。如果你玩過7就一定要入手8代。因為劇情直接係相連既上下集。而且算係歷代最出色既劇情
nier優先買Automata
不過個價企好硬
刺客教條 維京紀元呢隻值唔值入手? 見ubisoft 平台滿20鎂平10鎂
automata爆咗機了
我有玩7,無玩付費dlc,因為太貴..

今次買village可能都未必買dlc,因為太貴
隻star wars jedi fallen order又幾好玩
先30幾蚊幾抵屌
Dlc可以係係真結局,season pass 90蚊我覺得好值,包咗兩個主線加幾個茄呢啡支線。

第一輪齋體驗全破都有5-10小時。加埋啲挑戰就多過20。

不過如果skip dlc直去re8都無問題既,感受小啲啫。

8代個引擎雖然同7代一樣,但玩落完全唔同。易上手好多,第一輪正常生化系列體驗,第二輪承繼資源即變爽game

7代資源管理會被主線item卡死,8代就寬鬆好多。
未玩過呢類有興趣
買邊個bundle定係base game就夠
定係話幾個月後出文明7好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞