Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
euro truck simulator 2 真係好好玩
沈日一玩就玩左2個幾鐘
本身都唔係太好車GAME
仲入埋DLC
咁易上癮
狙擊佢地?
利申冇玩過
諗唔到有咩買
已經過左
所以都係無買到
最後入左RE2+3 pack同音game DJMAX respect
諗住買埋witcher 3果陣先發覺唔知幾時買左
但我用緊mac, re2+3同djmax都係玩唔到,齋儲
同主線有關既劇情係咪剩係得zoe呀叔?

玩啤牌同密室逃脫果兩節好似唔係幾連到主線
咁8買唔買dlc好?其實成個season pass入面我剩係對rose個劇情有興趣,傭兵mode完全無興趣
但偏偏個劇情係最貴
剩係買主game=160蚊, golden edition=310蚊, 主game+dlc=310蚊
但係我又睇到唔少人講話隻dlc其實算短
cap水com啲資源去晒搞exe移植啦
買左vampire survivors, brotato, soulstone survivors
出大逆轉都唔出呢幾隻又真係怪咗啲
好期待今個月尾出既dead space remake
成日聽人講
但未玩過呢個系列
諗住remake入坑
前兩日買左個G29盤黎玩車Game
今日完左特賣 唔記得買game..

btw有咩game支援g29..
我dl左咩老翻頭d 唔支援
r2v 唔識set..

assetto corsa都買左 有少少悶-.-
Ets2
有冇人成日收到steam 好似阿拉伯文咁既email
有帳號名 仲有個驗證碼 係唔係比人係咁撞個ac?
我已經年幾2年冇用過
humble 隻Hokko Life 仲比未到key最想玩呢隻
無買波箱..有少少後悔
CarX Drift Racing Online

無寫係咪姐係玩唔到, 但youtube d撚樣都係用盤玩
係要搵動物都好有難度
有D 無寫都玩到
好似最新隻 Need For Speed Unbound 都玩到
好玩好睇,但真係短。而且幾乎無全新玩法,啲戰鬥設計全部係舊系列出過晒 。玩法賣舊世代情懷、故事賣78代情懷。

你可以試完8代好先再諗dlc。

sor,無睇時間,唔知香港完sale未(人在外地)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞