Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
有冇經營系GAME而家抵買
我寫得出黎都係我自己用左好多時間經驗的結晶
好多教學好似跨區, 鎖區, 跨區風險評估
哩D你唔GOOGLE幾個鍾睇上百個POST冇辦法我出黎
同埋鎖區變化都係我長時間玩STEAM追開D新聞先會知
等咗好耐, 但係FF PIXAL REMASTER始終都係只減少少
諗緊係咪飲咗佢...
買唔買審判之眼系列合輯好?
有LINK
BUNDLE直頭冇減(本身叫減左)
冇誠意冷飯
唔建議買
呢D都係情意結,
原本都諗住減價就買
其實買咗預咗未必會玩

但係等咗好耐都未減
Metro 20幾粒鐘就可以爆機
Days Gone 可以玩耐d 50-60粒鐘

2隻未日營造氣氛都幾正
一玩第一時間就係周圍睇下景行行跳跳先
個場只可以話靚,但略嫌不足,我係3060laptoo
開高+光追玩,又覺得未到好驚艷,可能真係要睇到靚畫面
我個配置真係入門掛,個人覺得witcher3仲靚啲

2077係做到個種高科技融入生活既融合感,但又爭少少野咁
幾同意巴打觀點,仲有好多進步空間,一查先知佢cut咗好多野,幾可惜

希望佢地啲19高層咪撚再做埋啲mappa 行為
用咁多時間賺口碑最後一鳩整臭,仲害埋員工俾人罵
我明 想買魂斗羅 bundle
但之前買落啲初代超音鼠 洛克人合輯 家下都未爆機
無印洛克人第一集難到我懷疑人生
State of decay 2 有冇評價? 同day gone 比
debit card入到錢
你用香港D卡入
自己小心紅信啦
越後集數越多功能越易玩(不過都係難)
正價買
我買咗5同6
等成年先做得一次特價費事再等
我等夏特再入,世嘉嘢減得快
Fanatical 賣God of War 50%off係咪史低?
係,兩舊水都唔洗
同問我玩gta 都係咁
R* D GAME梗係會叫你裝R*平台啦
同UBI 一9樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞