Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
有技可以裝同會跌裝?
成 日miss
而家90%off 都應該買得!?
humble 兩個星期前有encore
2023年,期待Exoprimal
買完白金再買Anthology 會平DD
唔駛喊 宜家先四十幾蚊
unbound咁快40%off
Rimworld同埋oxygen not included
諗緊買邊隻好,
oxygen又好似好難驚玩唔掂
買左 Kena, 50%off 先150
好有驚喜 推薦比你地玩

送一條key 睇邊個手快
直頭神作
我都買左
上代不清楚, 最新wrath of the rightress 真係長到超級誇張, 玩極麵未去到end game.
買定黎儲先
個個都話正
買左幾隻
一玩呢隻其他都放埋一面
呢隻好玩,我玩到第3章,但都仲未知個天枰點樣掛多個兜上去...
想買
但仲有好多GAME未玩
都係等遲D先買
咁快減 下次應該會仲平
見到D歌搞到唔想買
買咗rdr2玩咗陣停手,想周圍打下交
依家2077無腦行街做任中
好多雪藏係Library 未開封驚都因steamdeck而得以開啟... 其中中毒最深竟然係隻歐卡2... 一試就無左幾個鐘... 跟手直接用返PC 3080開盡畫質4K60玩真係完全沉醉左送貨既世界裡面.... 搞到我要即時補返齊佢啲MAP既DLC

Os2
睇到你張圖先發現原來最新嘅Iberia冇包喺map booster
接下來你需要一堆mod
廣東話google map導航, realistic rain and lights, brutal graphics, digital mirror, brutal traffic, street lamps with fog, smart ai, etc..
可以再將隻game更上一層樓
咁樣要放假去研究下先
Metal Wolf Chaos XD 响WIN11 玩唔玩到???

條Trailer 又講到神game 咁....
驚煩嘅話唔洗理啲mod住都得 體驗下先
如果用手制玩 記得唔好熄咗個force feedback
震震下會爽好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞