Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
soulstone睇大師玩過
好玩既
有冇休閒game好玩
咁點先玩到開分身但都要送到禮先玩到,港區冇得玩灰撚咗,啲錢又卡咗喺入面
lm
bundle 唔柒折
Elden ring 好抵
已經買左成百幾隻GAME +1
開分身開高價區個D唔會有事
轉阿根廷多數紅信
Discounts take a while to get updated. If you see no discount on dark souls games check back in a few minutes to get disappointed again.

每次sale都可以貼
艾爾登法環 30%off 好似抵
係呀paypal比唔到 係我自己問題定點
我都心思思呢隻,請問呢隻有無得雙打?
好似唔幾中我wishlist
模擬市民4
想問下RDR2啱唔啱玩開休閑系嘅人玩,我係玩唔到elden ring, sekiro 嗰種
中後期你想玩快啲添
多謝巴打
其實點解d人話 elden ring果d好抵? 個discount唔夠多喎,得30%左右。

明明收二手碟可能差唔多,仲有得放出去添。

非罵戰,家用機電腦都有,1516買唔買
養生系遊戲
因為第一次特價
特賣時有可能係咁
1. 轉左區如果你冇當地支付方法, 用自己信用卡加錢好大機會出紅信, 話你詐騙, 土根俄區已經唔用得數位禮物卡

如果你想玩:
2. 如果你只係想玩唔係想+1, 一係去淘寶買, 同買家講隻GAME加落新ACC度, 但係唔安全, 有可能GAME回收, 有可能賣家偷返你買左果個ACC
3. 自己買黑卡充落新ACC度, 都一樣會回收
4. X版, 講真D仆街鎖區就唔係為左賺錢, 唔想賺, 咁你玩X版佢都冇損失, 唔係你嘅錯(係呀, 話緊你呀仆街K社)
可以,最多4個co-op,仲好似online同local都得
https://youtu.be/DffHWFmWShs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞