Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
買左Horizon 5 同死亡擱淺
個人認為Metro係我玩過最正嘅單機射擊game
3,4
多謝你嘅資訊
最後喺 F 網入咗 God of War
有冇人買左rimworld?
好似好多好review
買左witcher3
但睇返how long to beat玩埋支線要過百粒鐘
應該玩成年都未爆
tabletop唔使買dlc, workshop先係寶庫
師兄有無steam deck, 想知次世代更新後steam deck行唔行到高清 60fps
你部deck有冇set 過其他野先玩到?
乜都唔搞最基本setting都玩得到嗎?
你本身鐘意玩咩類型又唔講 點比意見

Rpg 類 p5好過FF7
動作類 elden ring 同witcher3擇一
想買最抵屌玩得最耐 一定係witcher 3
買左valve complete
唔知點開始 首先開左half life2
以前讀書幾日就爆一隻AAA
而家長少少都要玩一年半載
witcher 3 玩左幾年都未爆機
不建議ff7
首部曲黎 故事唔完整
就算打爆左都到喉唔到肺

其他建議睇 youtube game play再自己落決定
呢度個個都有唔同喜好
但冇人知你自己喜好係點
可能會幫你揀錯左
而家入都係witcher3抵
p5
DQ11S
唔知點揀
個人黎講p5r 就膽黎既
不過都係要睇你本身鐘意玩咩game
回合制jrpg 唔係個個啱

elden ring 又係
你本身玩過魂系game 又ok 既就必買
我淨係爆過隻狼 其它魂系玩過都無心機爆機
er 都係玩左一陣就無玩

god of war 我覺得係好玩既
但係玩一次就完

witcher 就最襟玩
100 個鐘一定走唔甩 200 都可能有

ff7我啱啱買玩左半日
畫面幾靚但係可以唔洗買住
如果玩街霸5完全冇set過其他嘢, 入到隻game options你可以揀解像度 其他圖像效果等等, 當然你唔好效太勁喇, 如果唔係會lag.

上網同人打都冇問題. 啲掣已經map 好.

如果真係買, 買 champion edition, 好多人物都有.

留個id第日同你一齊打😉
有冇巴打有玩Terra Invicta? 值唔值得買?
太快手
你應該去CHECH下ISTHEREANYDEAL先
同 Gamebillet 差幾蚊
算啦
有冇d 模擬經營類介紹

買左zombie / stardew valley / zombie farm
Parkitect?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞