Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
2我覺得有d似dark soul要靠戰鬥前飲藥, 我都仲ok
1以而家黎睇完全唔得(就算當年出個陣我玩老番都係玩一陣就delete)
Baldur's Gate 3,同公司出,early access左幾年,下年8月終於出完整版
Thx
今次無特價 收埋係list先
有冇人有玩The Riftbreaker
伏唔伏
Crpg既話可以去試下pathfinder系列,正義之怒比較完善,或者pillars of eternity 1,但要小心系統唔似os2咁而係近dnd以前既博德
有咩大缺陷
咪又係飲藥。。。
見年尾咁多一年總結吹奏Norco玩左
個背景係幾新穎
但個結局唔得喎
班人係咪少玩 adv / point and click 咋
本身對euro truck完全冇興趣
琴晚見咁平就屎忽痕買黎玩下
估唔到又幾好玩
過晒頭幾個鐘
捱唔到打獵
有冇類似diablo 既新game
近幾年除咗Hades
torchlight, grim dawn 玩過同埋已經好多年
poe呢
印象中除左遊戲初期主線任要你狩獵一隻熊之外 之後就冇再強迫你要去打獵
我自己都唔太中意打獵 咩傳說動物個啲都無視晒就OK
P4g玩到一半 真係好正 劇情完勝p5
https://store.steampowered.com/sale/BestOf2022
出左BEST OF 2022列表,應該可以比大家做參考

另外貼下我無乜參考價值的遊戲list
邊隻
我都買咗Total War Warhammer III 加幾隻DLC 用咗7百幾
全DLC都有表示唔知駛左幾多了
我就無買哂dlc
主要係想玩的族先會買
而且我連已有的族都未玩得哂
玩玩下最尾都係會買晒 我都係由有特價先買 去到一出DLC就預購
未玩過persona,如果呢個假期想玩一隻推薦p5定p4
買哂但玩4先
因為迷宮好撚悶
好撚悶點解又玩佢先?
劇情其實好過5
但係玩法過時d
有奈奈子已經贏晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞