Steam儲Game唔玩 #29 一年一度聖誕冬特

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
係唔係要VPN先買到DQ X OFFLINE?
2k rockstar ubi三大麻鳩煩launcher
啱啱買完steam deck筆直有限下面只揀兩隻點揀

FF7 remake
Elden ring
God of war
Witcher 3
P5R
加埋rdr 2
wicther3依家80左右,j左先啦1餐飯錢
畫面特色我覺得係好多高樓大廈
但老實講你好少會岳高個頭 背景就真係好矇
細節得半條街以內 遠景點會靚

我到而家仲係覺得光線追蹤唔係好特別
rdr2 ,ff15 ,deus ex mankind, Jedi fallen 甚至 ori都係普通嘅光柵化一樣可以好靚
[size=1][pink]利申畫質派
明白 唔該兩位巴打
估唔到個價錢差唔算遠 但內容大小差咁多
我反而懷疑話DECK兼容係咪呃9人
唔好亂轉區
steam deck 裝windows 算,Linux 點都唔適合打機
XCOM2要點揀,係 XCOM2定xcom2 天選者
買埋DLC啦,有同無係2隻game嚟
咁如果買埋dlc, 係兩隻都玩灑?
2,5
2同5
都係嗰隻game嗰個campaign
War of the Chosen係加咗堆新系統入去
好玩好多
唔知頂唔頂到去後面啲集數
入第一關Cut Man
一開始出嚟嗰隻曉飛曉追尾嘅怪仔已經搞掂我
P5R 好玩過Ff7 同巫師
筆直有限咪揀巫師/戰神/ER
FF7同P5R個定價高又仲有下減空間
ER本身定價平今次折咗已經兩舊水多少少都入得過
我見佢有組合包同DLC版
購買 XCOM 2: War of the Chosen
購買 XCOM® 2 Collection 組合包
係咪買第1個就得,定要埋普通版
想買tabletop sim黎儲,但一睇,咁L多DLC既
XCOM 2: War of the Chosen係淨DLC嚟
要買xcom 2 collection
得god of war 未玩過

都係推2、5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞