小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
預告最後彈結他果個似係佢
期待multiplayer
其實睇往績睇ip級數,小島再爆筆直都會同konami賺返,依家睇返mgsv仲真係本身唔差,大把潛力包括出衍生作品

成件事分明係fyk睇唔起console投資大回報慢,想轉型全力手機驚同pachinko
最後彈結他果個唔係女黎架咩
其實小島係有問題嘅
隻game 用咗8000萬美金整咗8年
竟然淨係做好一半
konami 等緊佢救命但冇貨賣
最弊係買撚咗返嚟要蝕賣
要真人地鐵站送貨
有興趣先買反而係死忠???
定我get錯咗你講乜
art sence 呢家野真it鬼佬同director既分別啦
horzion2畫面係好左,但花撚到仲衰過上集
有獨特世界觀嘅Game
正正常常都好易投入到
傻鳩
3年算快 搞到cyberpunk 咁就多多錢都唔夠燒
個問題係konami 催極小島都唔交貨
最後咪反面
其實小島速度冇問題
印象中ds都係頭搭尾兩年幾三年,當時d人見咁快有得玩仲驚唔穩陣,變相同佢平反左同側面印證左隊team開發期間俾老細搞既爆料
希望係咁,我想佢做D天馬行空野多過重複
佢仲要堅持自己燒錢出隻fox engine
勁係勁 問題係konami本身冇AAA既IP
整完出黎用唔到係邊 而家都淨係用係足球度
買出面unity unreal既話唔洗拖咁耐
已經拆左GZ 出黎賣

MGSV本身仲有成章先完到FYK咁攪都攪臭自己個名
konami有全力手機game?
實況野球同jubeat?
唔係遊戲王DL/MD下話
其實變任天堂嗰句係講緊變行任天堂路線 唔再同MS直接競爭, 都唔係眨低緊任天堂

佢收購AB, 包左業內第1而且係最壓倒性嘅槍驚 trigger晒CMA, 歐盟反壟斷, FTC開file
作為商業對手 有機會補刀其實好正常
早2日phil Spencer高調話同老任 STEAM簽左comittment都係呢啲攻防嘅一環
如果DS勞動完個reward仲要抽先得到
咁就真係衰過免費手遊
睇trailer 似係反而有分離主意者唔想人連結係一齊
SONY係色情方面仲限制得勁過任天堂
用冇COD會變左冇成人市場黎講係咪自己拎黎柒?
係全力GYM房同柏青哥
武肺呢幾年搞到一潭死水, 踢走左個前朝太子先開始比返啲心機搞返console
其實第一集個故事都好完整

最後都解哂D野
呢方面我同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞