小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
我都有試過某1,2個點斷咗要重起
搞到要拆好多野搞好耐
估計係就來整好另一隻game (應該係恐怖game,但呢隻反而未公佈)
依家開始整DS2,應該要等2-3年
連洛克人EXE都炒到冷飯嘅時代,反而MGS一隻PS4/5嘅移植都冇
明明FYK外判出去比人做HD移植都可以大賺
佢出個Next Gen Remaster我都會照埋單
唔敢想像部PS3打柴嘅話點算好
基本上係年經

早幾日又傳緊會先出remastered版,remake版會緊接住出 (remake版傳得最多次係整1同3, 1係blueprint整, 3係另一間studio, 不過聽住先)
邊到講?

所以可能捉左返去整感應BT 用BB 裝置
SONY租版權出GAME都吹左年幾
雖然今年真係爆左隻Silent Hill2出黎, 但我都係唔睇好係真
基本上MGS每年都傳一次會出HD/remake版,所以見怪不怪 但見到silent hill都成真時,點都希望依個傳聞有成真既一日
我反而唔多想打BT 同麥叔

同埋我唔係太識點打BT,禁咩制見到BT ,係咪唔可以郁之下先見到
由步兵轉做騎兵
啲傳聞聽下咪算,之前又傳搵小島搞埋隻silent hill又傳abandoned 同silent hill/小島有關,而家得啖笑
其實故事有説明Sam 嘅能力唔夠高,只可意以感應到但睇唔到,要BB去輔助,當BT 係附近Sam 只要靜止唔郁就會見到,如果Bb 係情緒高漲狀態,能力會增強就行路都可以見到
和你送 期待
未試過慢慢行過去用刀仔殺,係咪一定要全程閉氣
等食負皮啦你
世上第一個BB
總統養子
閉氣令佢更難發現你,基本上要安全一定係閉氣
有刀仔之後殺普通bt 同食生菜一樣
FUCK SONY EXCLUSIVE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞