小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
DS係我玩過其中一隻好沉入個世界嘅Game 真係好感受到個世界 真係好好玩 果陣唔捨得爆機
個身咁青靚白淨,反而sam成頭白髮似淋咗時間雨咁
之前一直都話整緊恐怖Game
同埋之前有流出過一條片個角色係mama 個演員個樣
係個建築物入邊避追殺
唔知係同一隻game 定真係2隻唔同game
風景係幾靚嘅
配埋BGM當去北歐旅行
不過成個地圖空框框
風景以外一無是處
應該兩part下嘛
條片頭段就ds1前
後段sam行出黎就ds1之後
有BT 都有啲建議 同行起黎好真實 不過個世界觀就係乜都無
期待
我都鐘意玩DS但佢無講錯喎
當初發賣係好多人唔啱玩,評價兩極
依啲niche game面左世,電腦版自然係有興趣先會去買,而唔係追”小島秀夫新作”個名
頭段爬過左山去搭船,一路沿斜路落個風景,加埋首歌
正到
雖然垃唔垃圾係主觀感受,不過咁多人鍾意其實都好難稱得上係垃圾掛
之前Jim Ryan不滿Death Stranding銷量 唔再俾錢小島玩
係咪微軟收購Activision Blizzard令Jim Ryan改變主意
不過點都好 有續集係好事 期待
啱啱check 返
之前流出條片係話隻game 叫overdose
應該真係2隻唔同既game

https://www.youtube.com/watch?v=6q_OsaftT04
我都試過唔捨得爆機,不過係fallout 4/MGS4,5
MGSV俾人屌得仲勁
其實係玩咩
隻game我係在家工作時煲,好好feel
睇完review覺得好玩咪買囉,咁都叫死忠?
food panda
做順豐
唔記得第一集個結局,剩係記得打低咗個巨人
review都唔準啦
唔買點知係咪自己杯茶
兩小時內退貨 驚閪?
雙開緊
送貨模擬器
有ps+ extra / steam特價可以試下啱唔啱
啱既就好鐘意
唔啱既就覺得垃圾,你睇下樓上d回覆就知
你最錯既係覺得連燈仔會有理性同會睇數據
家陣我係用連燈user身份發言
唔係記者
擺明就係主觀架啦
認同咪正皮
唔認同咪負皮囉

我當然主觀希望小島咪撚再送貨啦
今次肯撚定唔會再一出即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞