小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
最後做哂D支線送貨任先爆機
真係好開心 喺連登唔多留言 見到呢個post引唔住
隻game最正係會見到其他玩家整嘅嘢 路又係大家一齊起 自己整嗰啲又會其他玩家見到
每次開game見到有人比like自己就好滿足 真係有一種connect到人嘅感覺
連登係
咁睇黎可以用呢啲game黎分玩家性格
我就Witcher 3同rdr2都開咗二周目
DS最高難度爆機 追緊白金
真心鐘意佢哋啲劇情人設 肯花時間去發掘多啲detail住
變有變返做神作, 成篇第3章唔見左

只係知道內情之後大家同情小島多過屌佢姐
MSGV
玩到EP29 : 神作 今年有得爭goty
玩到 EP 31 : 屌你老母呃錢 垃圾
DS1 16年公佈 19年先出

有排等
有兩班人
1係見ps就屌
2係見小島就屌
後期啲火箭筒都冇手榴彈好用 係得個爽字
不過去到個步我都用咗大半年 都想爽下
你永遠唔會知係小島玩到冇預算爛尾
定係konami鎖住佢搞到爛尾
果下先衰
老豆次次一出場個場景都整得好靚
讚同
巴打一睇就知你係玩開勁舞團既人
個種attitude
岩岩有covid 個時咪勁多呢D memes
ps家下唔抵屌咩
MS收購AB 係咁話冇CoD會死
之後又咩會成為第二個任天堂
獨佔傷害市場etc
又有貨送
唔好啦屌
仲有成章

最後上YT睇埋未完成個D算
好貼提 成隻game個concept 係貫徹始終 好正
希望唔係送貨,上集中間係好玩,但起完個吊索網路後變左睇風景game
同埋照計個世界已經開始連結,唔洗再送咁多貨員
片尾名單仲有Troy Baker?
佢地撚個decima engine 好似重掂過guerrilla本家
第一集最不滿就係佢明明應該勁有發揮

但最後只係強力工具人
唔記得左個故事係點
呀Sam 係咩來頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞