小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
Where is BB ?

There you are

雖然我唔會用電話打機,(最多都係啲優閒式遊戲)不過到時又真係好奇想睇下個效果係點,操作上會唔會好煩咁上下
應該係用電話來平衡
可能要拎住部電話一齊行主角先會郁
原來已經出咗,不過見用手機玩操控上都少少唔方便(都係手掣好啲)但畫面又幾靚咁。 都可能會買嚟慢慢玩
雖然我冇ps5不過都好期待佢呢個新game.

ps: 睇返上個post原來我講過想買iphone版DS. 不過最後我都係冇買。
始終個screen太細(同電視比較)
個post推太舊唔郁,出面冇新
完全忘記咗睇
我呢個黑悟空打手都記得睇
睇完段片(等到有英文版先睇)感覺今集同上集玩法core上應該一樣,但變咗不是美國而係全世界。 架母艦可以係tar入面游來游去。
不過有種感覺係可以用唔同角色去玩(唔止Sam)
其實條新片無乜野好討論 sosad
只係公布咗角色新名,但佢地上條trailer已經出過場,只係未知名啫
同埋show 下影相功能,但又未知有咩用
啲trailer下邊都好多鬼佬叫話想要game play
最慘小島話要下年先知發售日
咁九成25年尾
影相功能我估又係加like? (好似第一集自拍咁)同埋感覺同MGS4打幾個美女時影相玩法一樣咁。我自己覺得幾個女士一影相突然好開心咁又跳曬擺曬pose咁好怪

暫時仲有好多謎團,分分鐘要玩隻game先知咩事
其實25年我覺得已經算快
畢竟佢應該3個project 係手
ds2/xbox 嚇怖game/諜戰game(企劃中)
如果同佢以前係fuckyoukonami果陣比,果陣重慢
可能以前成日被fyk阻住佢
小島啲trailer 鐘意俾暗示,我估啲女擺post 應該只係撚鳩觀眾,唔係主要功能來
希望唔好啦本身係好嚴肅嘅氣氛,如果影相變咗咁cute會好怪
不過嗰2個女仔都應該係重要角色?tomorrow(金頭)應該係半年前個trailer 係個「蛹」救出來那個人?(我一開始以為佢係lou 大個咗)
另一個日本女仔就大緊肚,但奇怪一個話生bb 好正常,另一個就話佢地啲人唔會生仔,感覺好「平行宇宙」咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞