小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
冇武器又撚唔掂
係...mgs2 得呢part可以用蛇叔玩
金子彈步槍?
Higgs 真係型到出汁
唔係仲有snake tales可以用snake?

https://youtu.be/yOmLLLEvtQw
勁!你平時打開咩驚,想學下野咩驚先係打機。
乜野黎

第一版MGS2 冇呢D野
Metal Gear Solid 2: Substance入面既新mode
推故仔嘅話似因為重新建立左網絡,發展快左,想搵「停止」滅絕嘅方法,其中一樣就係建展到係「黑水」潛水艇
搶B就未諗到
個B 有人話係Lou 有人話係Fragile 個女
亦有人估新演員 Elle Fanning 係做成長後既Lou

最後BB比人捉走左之後個罐出返BB個IMAGE

又比人捉左去做感應BT BB?

邊個黎?出現係開頭個班兵(APAC) 個棺材到

HIGGS 控制左既AMELIE (9估)
Metal gear 本身都係2D game
係後來出MGS先慢慢2.5D, 3D, open world(雖然係假open)

惡魔城一樣可以咁玩啫
Ps3 隻HD 版有跟,爆左都有個獎杯

LOUISE

LOU黎?
第一次冇留意,再睇trailer見Fragile皮膚仲好滑,咁應該係DS1前的事。同埋佢小朋友應該死咗?之後好似有講黑水可以通去另一個世界的通道,可能潛艇就係咁用?higgs就返來報仇咁上下。
好眼力
咁應該係Lou

Lou is a gender-neutral name of French and Old German origin. A shortened version of Louis or Louise, Lou has become a standalone name in its own right, translating to “famous warrior.”

https://www.thebump.com/b/lou-baby-name
超 級期待, 本來唔諗住買PS5, 都要買了
上邊有巴打cap 圖見到
個B口水巾度有寫Louise
應該即係Lou 來
如果真係Lou 既話應該唔係ds1 前

不過唔止Fragile 皮膚滑
後尾Sam 既皮膚都重好正常唔老 得毛髮白晒
小島整到咁靚畫質應該唔會出呢D 錯 實有野

Higgs 由於依家只係第一個trailer,我覺得唔係final boss,可能只係迷amelie迷到痴左線
Lou唔係變左bt下話
當年睇trailer見到直接執槍黎用真係大叫出黎
因為佢前作所有item都係凌空一個彈藥箱咁
最多變返做感應BT 既BB 套裝姐
diu
其實remake 1-4+完整版5夠做10年
但小島唔想再玩,迫黎無用

諗住keep 一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞