小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
竟然係DS2

知名遊戲創作者小島秀夫,在今日(12/9)舉辦的 The Game Awards 2022 頒獎典禮中,正式發表將在 PS5 推出暢銷動作冒險遊戲《死亡擱淺(Death Stranding)》的續篇作品《死亡擱淺 2(DS2)》。

影片由蕾雅‧瑟杜飾演的翡若捷擔綱主演,諾曼·李杜斯飾演的山姆亦在影片後半現身。片尾的演員陣容亦確認先前神秘預告中揭曉的艾兒·芬妮(Elle Fanning)、忽那汐里等演員將參與《死亡擱淺 2》的演出。

https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=242322

https://www.youtube.com/watch?v=Tr2yB93pIGw
估唔到出到第2集
DS真係好垃圾
多謝你寶貴既意見
但我好鐘意玩
純鳩估
以小島既脾氣性格
佢好鍾意玩新野,唔會翻炒
今次應該只係用返DS 個世界觀,唔係玩送貨
隻game毫無game play可言
純粹一開波固意沉悶 刁難玩家
突顯後期修橋舖路之後好撚爽

情況同手機game一樣
做埋啲重覆無聊刷石任
然後用嚟抽SSR
9成時間係返工做功課
真正有意義嘅game play就只係抽蛋嗰刻

我真係無你哋咁M
我係嚟打機 唔係返工

壓倒性好評嘅垃圾
Steam咁遲先出
買得都死忠啦
佢話個trailer 放左好多有關新作細節係入邊 找你地找下
肓反到咁
我好享受個世界 反而後期太多路一路衝無咁好
佢集集都鍾意咁玩
等睇外國D 痴線佬逐個frame 咁驗屍
個BB拆出黎養大比人發現左,追殺佢
on9
ds1 個玩法玩一集就夠
劇情人設本身已經亂到仆街
係最後呀sam身世開估先俾到少少驚喜
第2集等pc老翻算,第一集俾左錢就算
隻game出咗幾年先上steam
成個youtube都係review
都仲走去買嘅
唔係死忠係乜?
換句話講
Steam買完又要覺得唔好玩
我覺得係犯賤喎
等YouTube啲劇情解釋算
之前買咗返嚟玩兩玩就擺低咗
玩佢不如玩ets2
第一集好撚好玩
按小島性格今集應該唔係送貨
當年metal gear 都係因為konami 迫佢繼續出續集
條友無人迫佢既時候 會狂出d 「我們的太陽」呢d獨特玩法既game
所以等佢出多d 遊戲內容睇佢DS2係咪重係送貨先屌啦
fragile唔係阿婆身嘅咩
之前唔係話會出隻for xbox?
定佢整緊兩隻game
就算係送貨又有咩好屌
可能吸晒阿Sam D 精咪變返後生
咪係 搞到我估係前傳
但Sam又白頭佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞